Paris niet vervolgd voor diefstal seksfilm

Paris Hilton wordt niet vervolgd voor diefstal. Vorig jaar december werd zij 'betrapt' voor het stelen van een DVD. Het was de film 'One Night in Paris', waarin de destijds 19-jarige Paris seks heeft met haar toenmalige vriend Rick Soloman. Zo is te zien dat ze hem oraal bevredigt tot een hoogepunt.

De opnames waren gemaakt in de privésfeer, maar zoals ook al gebeurde bij seksvideo's van R-Kelly en Pamela Anderson, lekten de expliciete beelden uit. De DVD is overigens uitgegeven door Rick zelf. Omdat de opnames toch al waren te zien op internet wilde hij er ook wel geld aan verdienen.

Echt gestolen heeft Paris de film niet. Ze zag de DVD bij een kiosk in L.A. liggen, pakte ze een exemplaar en stopte het in haar tas. Ze gooide nog wel tachtig cent op de toonbank met de mededeling: "Ik koop dit niet, ik neem hem gewoon mee." Terwijl ze wegliep scheurde ze de poster waarop de DVD werd aangeprezen van de muur. De politie wilde haar vervolgen voor diefstal en vandalisme, maar nu is besloten dat deze zaak niet in het belang van de rechtspraak zou zijn.

 Sekstape Paris