'Karen Mulder niet meer vermist'

Is het een hoax of niet? Uit verschillende bronnen komen er geruchten dat Nederlands topmodel Karen Mulder sinds tweede kerstdag vermist wordt in Thailand. Op de Vermist in Thailand-site van de NOS stond dit weekend al te lezen: Ik ben op zoek naar de dochter van mijn vriendin Marijke. Haar naam is Karen Mulder, beroep fotomodel. Haar ouders zijn bang dat ze in Thailand was met de kerst. Karen, als je dit bericht leest, laat dan alsjeblieft via mij weten dat je nog in leven bent.

Dit bericht is inmiddels van de site gehaald, maar de vermeende vermissing is tot op heden ontkend noch bevestigd. Een aantal FOK!kers mailde naar RTL Boulevard en kreeg allemaal dezelfde e-mail terug.

Hartelijk dank voor de tip. Inmiddels is het bericht van de NOS-site verwijderd en dat heeft zo z'n redenen. Het schijnt hier inderdaad te gaan om dé Karen Mulder, maar haar ouders willen er eigenlijk geen ruchtbaarheid aan geven. Omdat jij het bericht al had gelezen, willen we het tegenover jou niet ontkennen, maar wij zullen in principe de wens van Karens ouders eerbiedigen en er vanavond althans geen ruchtbaarheid aan geven. Mochten andere media er echter mee komen, dan zullen wij waarschijnlijk niet achterblijven.
Met vriendelijke groet,
RTL Boulevard


Ook staat het gerucht op weblogs. Gaat het hier om een hele slechte grap en worden we beetgenomen of is fotomodel Karen Mulder echt vermist? Zodra we meer weten lees je het natuurlijk op FOK!

Update 22.34
Op de vermistenlijst van de NOS staat dat het dus naar alle waarschijnlijkheid inderdaad gaat om fotomodel Karen Mulder. Weblog Hersenscheet weet te melden dat het nieuws van de vermissing nu zo snel mogelijk officieel bekend wordt gemaakt.

Update 12.00
Karen Mulder is terecht, dat meldt Radio Noordzee. Winston Gerschtanowitz sprak naar aanleiding van de berichten op internet met een vriend van het model. Deze wist te vertellen dat zij inderdaad in Thailand was ten tijde van de ramp. Ze was op vakantie met een stel vrienden.

Het fotomodel en haar metgezellen hebben Thailand inmiddels verlaten en zijn teruggekeerd naar Nederland, aldus Noordzee.


 Karen Mulder
Karen Mulder is niet meer vermist in Azië, aldus Radio Noordzee.

Bron: NOS, FOK!, Noordzee e.a.