Boek Bill Clinton breekt verkooprecords

Op de eerste dag dat het te koop was, zijn er van de autobiografie van Bill Clinton, getiteld 'My Life', meer dan 400.000 stuks verkocht. Dit is een nieuw record voor een nonfictiewerk. Ook zijn hiermee gelijk twee keer zoveel exemplaren verkocht als van 'Living History', het boek van Bills vrouw Hillary.

Dit terwijl het boek van de Amerikaanse oud-president door recensenten veelal afgekraakt werd, zij noemden het saai. Door de uitgever wordt verwacht dat de eerste twee miljoen exemplaren spoedig verkocht zullen zijn.

Ondertussen zegt Monica Lewinsky zich verraden te voelen door Clinton. In 'My Life' beschrijft Clinton uitvoerig zijn affaire met de voormalige Witte Huis-stagiare. "Ik had niet verwacht dat hij gedetailleerd over onze verhouding zou praten", aldus Lewinksy in een vraaggesprek met de Britse zender ITV. "Wat ik hoopte, en ook verwachtte, was dat hij de onjuiste en valse verklaringen zou rechtzetten die hij en zijn staf over me hebben gemaakt toen ze probeerden het presidentschap te redden."