"Ik word strontziek van je"

Heb je het idee dat een bedrijf je 'in de stront laat zakken', dan kan je nu de tegenaanval in. Voor 11,40 euro kan je via de site Klaagbus.nl anoniem een pakketje paardenstront over de post laten bezorgen bij het desbetreffende bedrijf.

Initiator van de service is de Zutphenaar Jeroen Otten die teleurgesteld of boos is over de manier waarop hij te woord is gestaan bij sommige bedrijven. Bij hem kan je nu een geurende prak hooi met stront laten opsturen. Hij garandeert dat de stront vers uit het paard komt!

De service kost normaal 13,60 euro maar als je nu bestelt krijg je korting van 2,20 euro. Het bedrijf zal niet weten van wie het pakket afkomstig is, wel kan er bij het pakket stront een persoonlijk opgestelde brief worden bijgevoegd.

De 14 euro zijn vrij hoog voor een hoop stront maar Otten zegt zelf dat hij er niets aan verdient. Oorzaak voor de hoge kosten zijn de verzend- en verpakkingskosten. "Je stuurt zo‘n pakketje meestal pas als je al een heel traject hebt doorlopen, maar geen steek verder bent gekomen. Zo laat je als laatste een signaal klinken naar het bedrijf waarmee je in de clinch ligt."

Als tekst om bij te voegen geeft Klaagbus.nl onder meer de volgende suggestie: "Ik word strontziek van je en ik heb een schijthekel aan je! Succes met de rest van je leven!"

De actie is vrijdag gestart en sindsdien zijn er al vier strontpakjes verstuurd naar telecombedrijven. De service zal zeker tot na de zomer beschikbaar zijn.