Rebecca Loos gaat Shownieuws presenteren

Thedoctor had ons via de nieuws-submit te melden:

Rebecca Loos, de Nederlandse diplomatendochter die meer dan een miljoen euro overhield aan een affaire met stervoetballer David Beckham, is door SBS6 aangetrokken om Shownieuws te presenteren. Dat heeft de TV-zender bekendgemaakt. Vanaf aanstaande maandag neemt Loos gedurende twee weken de vroege uitzendingen voor haar rekening.

De 26-jarige Loos raakte een maand geleden wereldberoemd door haar bekentenissen over een kortstondige relatie met de getrouwde voetballer Beckham. Voor veel geld verkocht ze haar verhaal aan een Britse sensatiekrant en een TV-zender. Volgens eigen zeggen deed zij dit omdat ze in de toekomst nooit meer een baan zal kunnen vinden.

SBS6 sluit niet uit dat de samenwerking na 2 weken een vervolg krijgt. De zender benaderde Loos zelf voor de presentatie. De uitzending van vanavond zal geheel aan Loos worden gewijd. In een dertig minuten durend interview zal ze openhartig vragen van DaniŰlle Overgaag beantwoorden over de geruchtmakende affaire met David Beckham, meldt de commerciŰle zender in een persbericht.

Rebecca Loos naar SBS6
Rebecca Loos