Mysterieus verschijnsel in Stafford Street

Motorvoertuigen in een straat in Eccleshall, UK, hebben te maken met een merkwaardig fenomeen. In de Stafford Street, werken elektronische sleutels van auto's om de deur van het slot te zetten of het alarm uit te schakelen niet door een nog onbekende oorzaak.

Het fenomeen doet zich alleen voor in die straat. De straat is dan ook omgedoopt tot the Twilight Zone. Peter Jones die in de straat werkt zegt: "Het is erg vreemd want als ik uit het raam kijk, zie ik mensen verbaasd rond hun auto lopen omdat ze hun sloten en het alarm niet kunnen bedienen. Mensen drukken op de knopjes, maar het werkt niet."

"Echter als de mensen hun batterijen vervangen door nieuwe die ze bij de garage The Garage in de straat kopen, werkt het weer. Het is mogelijk dat de zenders op een of andere manier gestoord worden, en door nieuwe batterijen erin te doen deze het signaal overtreft.". Peter Cook, eigenaar van The Garage vindt het ook vreemd. Hij zegt dat hij op een dag bij vijf mensen de batterijen moest vervangen, terwijl hij normaalgesproken dit maar ťťn keer per maand bij een klant hoeft te doen.

Er is een brief naar de autoriteiten van volksgezondheid gestuurd om onderzoek te doen naar vreemde straling in de straat, en of dit misschien ook effect heeft op de gezondheid van mensen.