Sluipschutter Washington laat kaartje achter

DMcLF had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De sluipschutter die sinds vorige week woensdag Washington onveilig maakt, liet afgelopen maandag een boodschap achter aan de autoriteiten. Na zijn laatste aanslag op een dertienjarige jongen vond de politie een tarotkaart met daarop de tekst "Dear policeman, I am God" (beste politieman, ik ben God).

De mysterieuze ''sniper'' wordt er van verdacht zes recente moorden in Washington en omgeving gepleegd te hebben. Het wapen waarmee de schutter maandag zijn achtste slachtoffer maakte, is volgens de politie gebruikt bij vijf van de andere aanslagen van de afgelopen week. Nadere aanwijzingen voor de raadselachtige moorden, die geen onderling verband vertonen, had de politie tot dusver niet.

De krant hoorde van politiewoordvoerders dat de kaart - onderdeel van een pak waarmee de toekomst zou kunnen worden voorspeld - is aangetroffen in de bosjes op een kleine 150 meter van de ingang van de school van zijn laatste slachtoffer. Vlak bij de kaart lag de huls van een kogel en het gras was er platgetrapt. Daaruit leidt het rechercheteam af dat de schutter vanaf die plaats heeft geschoten. Zijn laatste slachtoffer was de dertienjarige jongen, die net door zijn tante bij school was afgezet.