Tieners vermoordden tante vanwege sex

Twee tieners in Pretoria, Zuid-Afrika die zichzelf Adam en Eva noemen, hebben een familielid met een keukenmes doodgestoken omdat de 17-jarige jongen en het 15-jarige meisje van hun tante elkaar enkel in het weekend mochten ontmoeten.
Na de moord waren de twee van plan het lichaam in stukken te hakken en door het toilet te spoelen, maar dit ging niet door omdat de jongen er naar eigen zeggen 'te lui' voor was.

Het tweetal toonde voor de rechter geen enkele vorm van berouw, maar zeiden dat de vrouw hen tot de moord had gedreven.

Na de moord hadden de twee sex in de keuken waar het lijk nog lag, aten ze brood met jam en hebben ze zich diverse malen gewassen.

In haar getuigenis meldde het meisje dat ze eerder die dag heroïne hadden gebruikt. Later op de avond hadden ze gezamelijk met het slachtoffer tv gekeken.

"De vrouw viel in slaap en ik en mijn vriendje gingen de keuken in omdat we sex wilden hebben. We waren net begonnen toen de vrouw riep. Ik kon duidelijk merken dat mijn vriendje hier boos om was. We gingen weer naar binnen tot ze weer in slaap was gevallen. Toen zei mijn vriendje 'laten we haar vermoorden'. Ik haalde een mes uit de keuken. Mijn vriendje stond op en stak haar. Toen liep ik weer naar de keuken, pakte een mes en stak haar ook. Er was bloed. Veel bloed.'

Nadat de jongen haar meerdere malen had gestoken heeft hij haar met een veter gewurgd 'om er zeker van te zijn dat ze dood was'. Het tweetal bracht daarna nog enkele dagen in het huis door, met het lijk achter een bank verstopt.

De jongen meldde verder nog dat ze beiden een moeilijke jeugd hadden gehad.