The Bar is gestart

Reallife TV, je dacht zeker dat het voorbij was? Volgens Yorin heb je het mis. Vanmiddag werd nog bekend dat de kandidaten uit het geflopte Star Academy ieder 4.000 euro van Yorin krijgen als vergoeding voor de misgelopen kans op een goeie opleiding inclusief een kickstart voor hun carriére, en vanavond is op datzelfde Yorin The Bar van start gegaan.

The Bar op de Meent in RotterdamThe Bar is de nieuwste reallife TV-gebeurtenis. Zoals dat hoort bij een programma in deze reeks wordt er dagelijks een uitzending gedaan, zijn de deelnemers een groot deel van hun privacy kwijt en is er voor fans een plek in het Reallife Soap-forum op FOK!. En natuurlijk vallen er af en toe mensen uit en kan het publiek alles via het internet volgen.

In The Bar draait het om twee teams die ieder een bar draaiende hebben te houden. De twee teams bestrijden elkaar in dit spel want elke week moet er een winnaar aangewezen worden:
"Beide teams worden per week afgerekend aan de hand van hun populariteit en hun zakelijke successen. Hun populariteit wordt bepaald door de gezelligheid in hun bar. Maar zakelijk inzicht komt er ook aan te pas. Uiteindelijk moeten ze zo veel mogelijk omzet en fooi scoren. Het team met de hoogste omzet en de barkeeper met de meeste fooi wint de week."
Bron: TheBar.nl
The Bar is vanavond gestart. Voor de één "de zoveelste Big Brother kloon", voor de ander opnieuw een feest. Mochten er in die bar in Rotterdam de komende weken nog spannende of opmerkelijke dingen gebeuren, dan zal FOK! die je zeker melden.