Micha Kat: "Ze neuken ze kapot!"

Sommige zaken moet je negeren. Ik lees zelden of nooit berichten over de belevenissen over onze Bekende Nederlanders. Ik hoef niet te weten wie het met wie doet en welke blonde doos nu weer een cupmaat groter op haar borstkas heeft laten plakken. Ik erger me mateloos aan dit soort onzin, dus lees ik het niet. Helaas kun je niet alles uit de weg gaan.

Even terug besteedde ik aandacht aan de heisa rond de zaak Marianne Vaatstra en stuitte ik op verschillende complotsites. Ik wist al wel dat zich aardig wat idioten op internet bewegen, maar dat gestoorde wereldje tartte zelfs mijn ergste verwachtingen. Veel achterdochtiger, panischer en verwijderd van de werkelijkheid kun je het niet vinden!
Op een zeker moment heb ik toen heel bewust besloten om ook hier afstand van te nemen. Die onzin werkte echt verslavend. Als kijken naar een gruwelijk ongeluk, waar je niet van weg kunt kijken.

Helaas is dit soort onzin niet altijd uit de weg te gaan. Al googelend, stuit je toch weer op dit semiwetenschappelijk geleuter. De gevonden links suggereren een interessante invalshoek, maar als je de webpagina opent blijkt het toch weer zo'n doemdenker te zijn. En zo gebeurde het dat ik op één en dezelfde dag, bij het zoeken naar informatie over zowel homofilie als over de Diane-35 pil, op de site van onze Nederlandse oppermafkees stuitte: fucking Micha Kat!

Eerst een lesje complotdenken.

Complotdenkers spreken over de New World Order (NWO). Dit zou een elitaire groepering zijn, die wereldwijd aan de touwtjes trekt en 'het volk' totaal wil onderwerpen. De theorieën over hun afkomst en samenstelling zijn wat warrig, maar men heeft het over koningshuizen, bankiers, de politiek en zo'n beetje het complete juridische systeem.

Een groot deel van de complotdenkers haalt daar de Reptilians nog bij: hagedissen in mensenpak, die op de hoogste posten zitten.

Deze 'tirannen' maken vervolgens gebruik van allerlei 'slaven' die ze voor hun karretje spannen. Advocaten kopen rechters om. Rechters kopen agenten om. Politici chanteren elkaar. Het grootste deel van die politici schijnt al pedoseksueel te zijn en door elkaar te verleiden tot orgies met kinderen, maken ze elkaar chantabel en dus onderdeel van hun eigen satanische pedofilienetwerk.

Nog een afkorting: MSM. Mean Stream Media. Dit zijn de reguliere media, die zich niet in hun gestoorde theorietjes kunnen vinden. Deze media zouden door de NWO worden misbruikt om 'het volk' dom te houden en zouden zelf met dezelfde tactiek van verleiding tot orgies met kleine kindjes worden gechanteerd.

Belangrijke regel bij complotdenken: alles is een leugen! Machthebbers, politici, rechters, officieren van justitie, advocaten en agenten liegen. Alles wat breed in de media komt is per definitie een leugen. Diezelfde leugens worden door de 'complotters' aangevoerd als 'bewijs' voor hun waarheid. Een web van leugens wordt dus een bewijs voor een waarheid, welke vervolgens wordt ondersteund door films als The Matrix en een hele serie SF B-films.

Micha Kat komt nu met het volgende.
In het eerste artikel wordt gesuggereerd dat de NWO met de MSM homoseksualiteit promoot om zo het gezin als de hoeksteen van de samenleving te ondermijnen. In een tweede artikel wordt de Diane-35 pil opgevoerd als het nieuwe wapen van de NWO om de wereldbevolking uit te roeien. Die  Diane-35 pil zou het resultaat zijn van een onderzoek naar een killer-anticonceptiepil, dat in 1960 al is begonnen!

Een wereldorde die 'het volk' wil onderwerpen, heeft natuurlijk wel 'een volk' nodig. Uitroeiing door homofilie is dan niet handig. Daarnaast neemt Micha Kat aandacht voor homopesten als kapstok voor zijn theorie. Homopesten is zo'n beetje de laatste aanmoediging tot de herenliefde!

Dan die pil. De nazi's hadden maar een paar testjes nodig om een afdoende gifgas te ontwikkelen. Dan is het wel vreemd dat de gehele farmaceutische wereld veertig jaar nodig had om een anticonceptiepil een beetje te 'vervuilen'. Met één dode per jaar in Nederland, lijkt Diane-35 me bovendien niet bijster effectief. De dames plat laten neuken door een legertje gesteriliseerde reptielen heeft meer effect!

Micha Kat. Gezellige dorpsgek van me. Je schrijft tegenwoordig structureel in de derde persoon over jezelf en je quote de MSM en jezelf om je eigen theorietjes te bevestigen. En de ellende is dat je nu ook geen pilletje meer kunt vertrouwen. Wordt het niet hoog tijd dat jij weer wat te  neuken krijgt? Ter compensatie voor dat  legertje gesteriliseerde hagedissen?