M4stermind the Unexplained newsposter

Unexplained
Mijn interesse in UFO's, paranormaliteit en conspiracy-theorieŽn en het vertalen van nieuwsberichten daarvan heeft geleid tot een nieuwsposter voor voornamelijk Unexplained en Weird nieuws. Ondanks dat alles op de frontpage in dezelfde tracker verschijnt is er in de back-end van Fok! een sectie "Bizar nieuws".Omdat Fok! van oorsprong helemaal niet bedoeld was als serieus-nieuws site, blijven dit soort berichten ook gewoon op Fok! verschijnen. De een is daar blij mee, de ander niet, maar degenen die het wel leuk vinden gaan voor degenen die het niet leuk vinden.

De Nederlandse media onderdrukt best wel belangrijke onverklaarbare gebeurtenissen en UFO-nieuws, zoals bijvoorbeeld de onthulling van een UFO-landing door het Ministerie van Defensie in Engeland. Hier op Fok! krijg je de kans dit nieuws alsnog te kunnen lezen.


Een lange weg achter de rug
Met mijn 25 jaar ben ik nog steeds aan het studeren.
Waarom ik nog studeer komt omdat ik eerst op de LTS Elektrotechniek gehaald heb, toen MTS Telematica en MTS Elektronica gehaald heb met diverse certificaten ernaast, en ik verwacht in augustus klaar te zijn met HTS Informatica, waarna er misschien nog twee jaar Universiteit Informatica aangeplakt wordt. Mijn propedeuse heb ik in 1x behaald. Mijn rijbewijs heb ik in 1999 behaald.


Hobby's
Ik heb veel sociale contacten en hou dan ook van gezelligheid. Ik ben goed in schaken, heb op roeien gezeten, ik ga regelmatig naar fitness en natuurlijk internetten zijn mijn hobby's.