Het ontstaan van FOK!

Euhh ja... of hoe kom je eraf...
Eigenlijk is er helemaal niet langdradig gedaan over de naam van de site. FOK! stond al vrij vroeg vast. Natuurlijk was het Danny weer die hiermee aan kwam zeilen.

Het begon eigenlijk allemaal een beetje overhaast met 'JMN' wat staat voor Jongeren Magazine Nederland. Logo's voor deze naam werden ontworpen, afgekraakt, aangepast en opnieuw ontworpen. En zo herhaalde zich dat een tijdje, er ontstond weinig concreets. Hier een voorbeeldje.



Ook andere namen passeerden de revue.
Een kleine greep: "Happy Hang-out Holland" (HHH), "Dutch People Hanging Around" (DPHA), "Happy and NOT gay" (HANG), "JONG!" en "Jongeren News Network" (JNN).
Maar toen er eenmaal de naam FOK! (verbastering van FUCK!) genoemd werd, waren alle andere namen van de baan. Iedereen vond dit wel een geschikte naam. "Fokked Op Kids!" werd nog bedacht als eventuele betekenis als FOK! een afkorting zou zijn, maar dat is binnen enkele seconden de prullenbak weer ingegaan (het is ook niet de bedoeling dat dit ooit nog terug komt, dus vergeet dit weer snel. ). Het was en bleef FOK!, wat gewoon al vrij vaak gezegd als soort verbastering van FUCK! De naam FOK! is dus eigenlijk nergens een afkorting van.