Het ontstaan van FOK!

Alles van vˇˇr de Big Brother hype.

Nou moest ik toch even heel goed nadenken wanneer Danny ongeveer met het idee kwam om een jongerensite te beginnen. Ergens in het voorjaar had hij een berichtje op GoT geplaatst over hoe de rest van de bezoekers erover zou denken om een jongerensite te gaan opzetten. Dit idee kwam helemaal vanuit het niets, ieders inbreng en toezegging tot medewerking aan de bouw van de site of latere (dagelijkse) update was dus meer dan welkom.
Na een zoektocht door verschillende forumthreads (die ik hier op een cd heb staan), heb ik het allereerste bericht gevonden. Danny begon op 06 mei 1999 om 15:57u een thread met topic "jongerensite ?" met de volgende post:
"Hmm, anyone hier interested om te helpen een jongerensite op te zetten.
You know, computernieuws, film/tv/pop nieuws, coole links, gaming etc. ?
Gaat om dagelijkse updates net als tweakers.net, alleen dan op basis van andere info."
Ergens een post verderop staat er erg duidelijk een te bereiken doel geformuleerd
"DOEL: De grootste jongerensite van Nederland worden."
Er kwamen nog een hoop andere dingen ook ter sprake in die thread, hier zal ik zo dadelijk meer over vertellen.
In principe was Ĺde jongerensiteĺ nu geboren. De thread had sommige mensen zeker bewogen mee te gaan denken over de toekomst en het beginsel van de site. Van verschillende kanten werd hulp aangeboden. Lay-outs werden afgekraakt, handige jongens voor de database boden hun hulp aan, de inhoud werd min of meer bepaald en er werd gebrainstormd voor een passende naam voor de site.