FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 24 oktober 1999

Wel superweb maar geen internet...

Zo praten de abonnees over superweb, superweb voldoet duidelijk niet aan de verwachtingen. Het was dan ook wel een heel leuk aanbod voor de niet kabelaars onder ons (voor 35 piek per maand onbeperkt internetten). De meeste abbonees kunnen niet eens inloggen, laat staan internetten. Superweb blaat wat over een storing aan de router. Als dit zo blijft, stapt de Consumentenbond naar de rechter om de provider aan te klagen.

Check hier het hele bericht.

Fox NFL sunday

En ja hoor, het is weer zondag. De 'line-up' voor week 7:
(klik op de link voor een game preview door FOXsports)


De wedstrijd Washington @ Dallas is vanaf 10 uur vanavond te volgen op Fox8. [Ik heb nog even zitten nadenken en dit is opzich best wel vreemd: Fox8 zegt steeds dat ze de wedstrijd live uitzenden, maar ze beginnen meestal vanaf 10:15 de wedstrijd uit te zenden, terwijl de wedstrijd om 1PM ET begint. Het tijdverschil tussen onze tijdzone en ET is 6 uur dus die wedstrijd begint om 7 uur en niet om 10 uur. Reken ik nou iets fout uit of zit Fox8 ons voor te liegen?]

UPDATE:
Op http://www.nfl.com/multimedia/99preview7.html vind je ook nog wat andere previews, deze zijn in Realvideo

Yankees winnen game 1 World Series

Na zo'n beetje alle Nederlandse teleteksten nagezocht te hebben en niks gevonden te hebben over Game 1 van de World Series gisteravond tussen de Yankees en de Braves (8:05pm ET, volgens mij 2:05am hier) besloot ik maar weer eens op FOXsports te gaan kijken. hier vond ik een heel artikel erover.

"The New York Yankees suddenly broke loose for four runs in the eighth inning against Greg Maddux and John Rocker and, behind Orlando Hernandez, beat the Atlanta Braves 4-1 Saturday night in Game 1 of the World Series."

"The Braves will try to get even in this rematch of the 1996 Series on Sunday night when Kevin Millwood starts against David Cone."

UPDATE:
Zoals jullie weten zijn de wedstrijden hier in Nederland niet live te volgen (tenzij je 600 piek ofzo per jaar aan Canal+ wilt betalen of als je een schotel hebt misschien).
Ik krijg net een mailtje van Geoffrey (thanks) dat je de wedstrijden hier in Nederland wel live kan volgen via een java-applicatie op www.majorleaguebaseball.com. Neem eens een kijkje op deze pagina voor meer info.

Dutch Power Cows

Als je je al een hele tijd geroepen voelt om de Dutch Power Cows te joinen maar je weet niet hoe dat moet, dan ben je hier aan het juiste adres.
Als je nu denkt “waar hééft die jongen het over??”, dan zit je hier ook precies goed!

Koe - boe


Nieuwsgierig geworden? Dan kan ik nog maar 1 ding zeggen: klik op de link hieronder om de rest ook te lezen.

Het ontstaan van FOK!

Al een tijdje heb ik een artikel liggen over hoe FOK! nou ontstaan is. Nu dus eindelijk online geworpen, en ik hoop dat je het een beetje interessant vindt.
Als ik het over het onstaan heb, dan bedoel ik ook echt het aller-aller-allereerste begin.
Wie kwam er nou eigenlijk met het idee, hoe zijn we in vredesnaam aan de naam FOK! gekomen, en meer. Je leest het hier.

Alles van vóór de Big Brother hype.
Enjoy.

Dutch Power Cows + FOK!-begin.

Ik heb zojuist 2 lappen tekst onlijn gezet, er is weer wat leesvoer dus

Het Power Cows artikel gaat over de RC5 gekte die tweakers.net al enige tijd bezighoudt. Op dit moment vormen we samen 1 team wat flink moet groeien en flink moet stijgen. En dat kan alleen met jullie hulp! Wazige woorden lees je nu waarschijnlijk, maar nadat je m’n artikel hebt gelezen weet je waar ik het over heb. (hoop ik) BTW, die grafieken hier schuin linksonder hebben er alles mee te maken.

Verder kun je lezen over het begin en de groei van FOK!, toen er nog geen Big-Brother was. De eerste woorden van een inmiddels vrij bekend persoon hier, die uiteindelijk hebben geleid tot deze geweldige (jaja ) site. Lees meer in "Het ontstaan van FOK!".
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.