FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 14 oktober 2001

Mannen en sokken

Bijna ťťn op de vier mannen vertrouwt nog steeds blindelings op iemand anders bij het aanschaffen van hun kleding. Uit een nieuw Brits onderzoek blijkt dat 22% van de mannen hun partner er op uit stuurt om kleding voor hun te kopen. Mannen in het centrum van Engeland zijn van alle mannen het meest onzeker in hun keuze van kleding, terwijl de Noord-Engelsen recht op het kledingrek af stappen en weten wat ze willen.

Mannen stonden al langer bekend om hun tegenzin bij het kopen van kleding. Broeken, schoenen, pantalons en pakken stellen ze zo lang mogelijk uit terwijl voor onderbroeken of boxershorts er direct actie wordt ondernomen en er geen enkele twijfel heerst bij het kledingrek. Het resultaat van deze tegenzin is dat de kledingkast 'ongebalanceerd' is en uitpuilt van de sokken.

Verzekeraars schaffen leugendetector aan

Devnull had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de strijd tegen valse claims hebben de Britse verzekeringsmaatschappijen een nieuw middel ingezet: de leugendetector. Door het apparaat op de telefoonsystemen aan te sluiten willen de verzekeraars de stress meten bij de klanten die hun aangifte telefonisch doen.

Een grote autoverzekeringsmaatschappij zal de spits afbijten en het apparaat nog voor het einde van dit jaar introduceren. Een tweetal andere bedrijven hebben het ook gehad met de vaak torenhoge claims en gebruiken binnenkort de leugendetector in hun strijd tegen valse claims. In Groot-Brittanie wordt er inmiddels bijna 8 miljard gulden te veel geclaimd door klanten.

Leger zonder kleding

(theo) karmel had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Nieuwe rekruten van het Nederlandse leger moeten er rekening mee houden dat ze niet meer in het groen kunnen oefenen. Er is simpelweg niet voldoende kleding. "Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt" , zegt aankomend voorzitter J. Debie van VBM/NOV, de grootse vakbond voor burger - en militairpersoneel. "De jongeren moeten in spijkerbroek en op gympies aantreden en in die eigen spullen leren marcheren, omdat Defensie voor hen geen kleren heeft."

Dit probleem wordt grotendeels veroorzaakt door het nieuwe kledingsysteem, werd vroeger alles geregeld op de legerplaats nu moet alle kleding eerst besteld worden. En dat dat nogal eens mis wil gaan dat blijkt.

Het ministerie van Denfensie beaamt de problemen. "Vooral schoenen zijn op dit moment een probleem", zegt een woordvoerster. "We gaan er echter vanuit dat het aanloopproblemen zijn, en dat over enkele weken de meeste problemen achter de rug zijn."

'Musharraf financiert terrorisme'

Mr_Opel had ons via de newssubmit het volgende te melden:
De Pakistaanse president Pervez Musharraf is volgens de Indiase geheime dienst erevoorzitter van een stichting die banden heeft met het internationale terrorisme. Het vermogen van de Rabita Welfare Trust is volgens het Indiase persbureau UNI inmiddels bevroren.

Het fonds zou onder meer een islamitische organisatie financieren die contacten heeft met Osama bin Laden en diens terroristische netwerk Al-Qaeda.

Irak achter besmetting miltvuur aldus VS

proximity had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Volgens functionarissen van de Amerikaanse veiligheidsdiensten zit Irak achter de besmettingen met miltvuur, aldus de Britse zondagskrant The Observer. Zij leiden dit af uit het feit dat de slachtoffers allen besmet zijn door inademing van het anthraxvirus.

"Anthrax is op zich niet zo moeilijk te produceren. Maar het begint pas effectief te worden als biologisch wapen als het kan worden ingeademd. Als je er niet in slaagt besmetting via inademing voor elkaar te krijgen, kun je het niet als wapen gebruiken", zei een van de zegslieden tegen The Observer.

Irak beschikt volgens de bronnen van The Observer wel over fabrieken die anthrax in poedervorm kunnen maken. Het land levert dat volgens hen aan terroristen. "Je kunt aannemen dat ze die spullen niet in grotten in Afghanistan maken",zei een CIA-medewerker. Hij zei dat duidelijk is dat bij de productie van de in de VS gebruikte anthrax op zijn minst de geheime dienst van een land betrokken moet zijn. "Misschien kan Iran het, maar dat is niet erg waarschijnlijk. Dan blijft Irak over."

Zie ook het betreffende artikel uit de Observer, voor meer informatie en het hele interview.

51e toernooizege voor Monica Seles

De Amerikaanse tennisster Monica Seles heeft zondag het toernooi van Sjanghai op haar naam geschreven. In de finale had ze weinig moeite met de Australische Nicole Pratt, 6-2 6-3. Het was voor Seles de 51e keer in haar carriŤre dat ze een proftoernooi won.

Lindsay Davenport heeft voor de eerste keer in haar loopbaan het toernooi van Filderstadt op haar naam gebracht. De als derde geplaatste Amerikaanse versloeg de Belgische Justine Henin, zesde geplaatst, zondag in de finale in twee sets, 7-5 6-4. Davenport ontving een Porsche ter waarde van 90.000 dollar, Henin ging met 48.000 dollar naar huis.

Drugsvangst van 500 kilo op Filipijnen

De Filipijnse politie heeft 498 kilo verdovende middelen ontdekt die mogelijk uit China zijn gesmokkeld. De politie heeft vier verdachten aangehouden, onder wie ook een burgemeester. Dat meldden autoriteiten zondag.

De vangst heeft een waarde van bijna vijftig miljoen gulden. Volgens een woordvoerder zijn de drugs waarschijnlijk met een schip vanuit China gesmokkeld en vervolgens op zee overgeladen op kleinere boten. De verdovende middelen werden ontdekt toen de politie een ambulance en een vrachtwagen aanhield waar de lading in werd vervoerd.

In de Filipijnen kan de doodstraf worden opgelegd als iemand schuldig wordt bevonden aan drugssmokkel.

Miljard extra Eurobiljetten nodig

Om aan de vraag te voldoen worden in totaal 936 miljoen extra eurobiljetten gedrukt. Het gaat om papiergeld te waarde van 5 en 10 euro. Vooral de vraag in Duitsland naar deze coupures bleek groter dan begroot, aldus een zegsman van de Europese Centrale Bank (ECB).

Eerder maakte de ECB al bekend dat het meer geld moest laten drukken. Toen ging men uit van ongeveer 650 miljoen extra biljetten. Die inschatting was te laag. In totaal worden nu 740 miljoen biljetten van 5 euro bijgedrukt, de rest zijn eurotientjes.

Tegelijkertijd lijkt het Duitse wantrouwen tegen de euro af te nemen. Uit een enquÓte van het Duitse blad Focus blijkt dat 43 procent van de Duitse bevolking positief is over de nieuwe munt, terwijl dat in februari nog maar 31 procent was. Het percentage mensen dat nadeel denkt te ondervinden van de euro nam af, van 54 tot 43 procent.

Marokkaanse organisaties tegen aanvallen

Twaalf Marokkaanse organisaties hebben zondag in een verklaring de aanvallen op Afghanistan veroordeeld. In de verklaring uiten zij hun afkeer van "de huidige oorlog die Amerika tegen het Afghaanse volk voert".

Wel zijn de organisaties voor het berechten en bestraffen van de daders van de aanslagen in de VS. Onder de ondertekenaars van de verklaring zijn onder andere moskeeorganisatie UMMON, arbeidersorganisatie KMAN en jongeren-, vrouwen- en Berberorganisaties.

In de verklaring zeggen de Marokkaanse groeperingen dat het Afghaanse volk het slachtoffer is van de aanvallen. De oorlog die nu gevoerd wordt, zou volgens hen alleen maar voeding zijn voor het terrorisme.

Nederlanders winnen EK rolstoeldansen

Sandra Kuipers en Ed van der Vall zijn Europees kampioen rolstoeldansen op het onderdeel ballroom. Zaterdag werd in sportcentrum Papendal bij Arnhem voor het eerst in Nederland het EK rolstoeldansen gehouden.

Kuipers (in rolstoel) en Van der Vall (staand), Nederlands kampioenen in klasse II (dansers met een normale hand- en schouderfunctie) waren het beste paar in de Engelse wals, tango, Weense wals, slowfoxtrot en quickstep.

In de categorie Latijns-Amerikaans veroverde het Poolse paar Piotr Iwanicki (rolstoel) en Monika Zawadzka (staand) de Europese titel. Kuipers en Van der Vall werden tweede op dit onderdeel.

Op het EK vrijdag en zaterdag in Papendal werd alleen 'combi' gedanst, dat wil zeggen een rolstoeldanser met een staande partner. De paren streden in twee klassen, in klasse I doen rolstoeldansers met een beperkte hand- en schouderfunctie mee.

In drie van de vier finales waren telkens twee Nederlandse paren terug te vinden. Een opmerkelijke rol was weggelegd voor broer en zus Mark en Nienke Leenman. Zij wisten tijdens hun eerste internationale optreden op allebei de onderdelen tot de finales door te dringen.

Klachten salmonellapatiŽnten Zwolle nemen af

Het aantal patiŽnten in de Zwolse Isala Klinieken met koorts en diarree als gevolg van de salmonellabesmetting loopt snel terug. De toestand van twee hoogbejaarde patiŽnten is nog altijd kritiek.

Vice-voorzitter J. Sindram van de raad van bestuur zei zondag niet uit te sluiten dat nog meer patiŽnten in levensgevaar komen. In totaal hebben circa 120 mensen mogelijk een besmetting met salmonella opgelopen. Veertig van hen zijn medewerkers van de instelling, 57 zijn bewoner van het verpleegcentrum en 32 patiŽnten liggen in de ziekenhuislocatie De Weezenlanden.

In de afgelopen dagen zijn er amper nieuwe gevallen bijgekomen. In de meeste gevallen zijn de klachten verdwenen of afgenomen, maar bij enkele verzwakte patiŽnten van hoge leeftijd is verslechtering niet uitgesloten. Of de klachten een direct gevolg zijn van een salmonellabesmetting blijkt pas komende week.

Donderdag overleden twee hoogbejaarde bewoners van het verpleegcentrum aan de gevolgen van de besmetting, vrijdag bezweek een derde. De slachtoffers waren 82, 84 en 90 jaar.

De bron van de besmetting wordt vooral gezocht in het voedsel dat vorige week zondag is geserveerd, bevestigt Sindram. Omdat het een keuzemenu was, hebben niet alle bewoners en patiŽnten van het verpleeg- en reactiveringscentrum en de ziekenhuislocatie hetzelfde eten gehad. Uitsluitsel over de bron wordt in de loop van de komende week verwacht.

Racistische aanslag in Drachten

Zondagochtend is geprobeerd de woning van een 48-jarige vrouw van buitenlandse afkomst in Drachten in brand te steken. Volgens de politie zouden de motieven achter de brand racistisch zijn. In de tuin van de woning lagen vijf pamfletten met racistische opmerkingen.

Een woordvoerder van de politie wilde zondag niet zeggen wat er precies op de pamfletten stond. De politie wil ook niets kwijt over de nationaliteit van de vrouw.

Een voorbijganger ontdekte rond half twee de brand achter de voordeur van het huis. Door te schreeuwen kon hij de bewoonster wekken, die daarop het huis uit kwam. Het lukte de voorbijganger vervolgens het brandende gordijn achter de deur weg te halen en het vuur te doven.

Gwyneth Paltrow is seksbeest

Actrice Gwyneth Paltrow put haar vriendjes binnen enkele weken uit door haar grote seksuele behoefte. 'Ik ben heel seksueel. Als ik het langer dan zes weken met iemand uithou, heb ik mazzel. Als die zes weken eenmaal gehaald zijn, is het geen probleem', vertelde het seksbeest het Amerikaanse blad Harper's Bazaar.

De actrice was eerder verloofd met Brad Pitt en is nu gezien met acteur Luke Wilson. Over haar relatie met Ben Affleck lichtte zij onlangs een tipje van de geheime sluier op. Het stel was officieel samen van november 1997 tot januari 1999. Gwyneth beweert nu echter dat zij in november 1999 in het geheim weer samen kwamen en pas werkelijk uit elkaar gingen in oktober 2000.

Laatste ontwikkelingen rond Anthrax

khadgar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een klein overzicht van de laatste Anthrax gebeurtenissen.

De burgermeester van New York, Rudy Giuliani, heeft zaterdag gezegd dat de autoriteiten de bron van de Anthrax-besmetting in New York gevonden hebben. Een werknemer van NBC-News liep de bacterie op nadat ze een envelop met poeder had opengemaakt.

De 80 passagiers en 5 bemanningsleden van een United Airlines vlucht vanaf Chicago, Illinois, werden aan boord gehouden na de landing, nadat een passagier gemeld had dat een andere man een substantie in het ventilatie systeem had gedaan. De substantie bleek confetti te zijn uit een wenskaart, aldus FBI zegsman, Andrew Black.

In Nevada heeft Gouverneur Kenny Guinn zaterdag verteld dat een verdachte brief naar een kantoor van Microsoft in Reno, Nevada, getest is op miltvuur, met een positief resultaat. De zes mensen die met de brief in contact zijn geweest worden getest op de ziekte. De bacterien zijn naar het CDC (Center for Disease Control) gestuurd om te bepalen hoe gevaarlijk de strengen zijn.

In Indianapolis heeft een US Airways vlucht een noodlanding gemaakt, nadat een steward een mysterieuze substantie aan boord heeft gevonden. Het bleek niet giftig.

Een US Airways werknemer merkte een poederachtige substantie op op een ticket counter in het Pittsburgh International Airport en waarschuwde de authoriteiten. Het is afgevoerd en gereinigd.

Glazenwasser overleeft val van 20 meter

Mr_Opel had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 30-jarige glazenwasser uit Rotterdam overleefde afgelopen zaterdag een val van zo'n twintig meter hoogte van de gevel van een flat in Spijkenisse.

De man raakte ernstig gewond, maar was volledig aanspreekbaar toen de politie op de plek des onheils aankwam. Dat heeft een woordvoerder van de politie zondag meegedeeld.

De glazenwasser viel omstreeks 11.00 uur van zijn ladder, toen hij op de vierde verdieping van de galerijflat aan het werk was. Hoe dat kon gebeuren is nog niet bekend. De man is opgenomen in het Dijkzigt-ziekenhuis.

Kamp Westerbork beklad met hakenkruizen

Lightman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn ongeveer vijftien borden bij het herinneringscentrum Kamp Westerbork in Drenthe beklad met hakenkruisen en davidsterren. Zaterdagmorgen werden de bekladdingen ontdekt bij een politiesurveillance.

D. Mulder, de directeur van het centrum, zegt geschrokken te zijn van de bekladdingen die juist bij het herinneringscentrum extra gevoelig liggen. Het is volgens hem de eerste keer dat dit is gebeurd.

Hij gaat er vooralsnog van uit dat hem om vandalisme gaat. De borden zijn inmiddels afgeplakt.

Kinderhandje gevonden

roperszeiss had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Politiemedewerkers hebben zaterdagmiddag in het veluwemeer een kinderhandje gevonden. Vermoedt wordt dat het handje bij het hoofdje en rompje hoort die eind augustus bij strand Nulde en Hoek van Holland werden aangetroffen.
Het Nederlands Forensisch Instituut zal de komende dagen onderzoek plegen om te zien of het handje inderdaad van hetzelfde lichaampje afkomstig is.

Het in verregaande staat van ontbinding verkerende handje werd door twee meisjes gevonden aan de rand van het water, grenzend aan het industrieterrein Lorentz (ter hoogte van de Nobelstraat) in Harderwijk. De twee meisjes (12 en 13 jaar oud) vonden het handje toen zij eenden aan het voeren waren. Ze waarschuwden daarop hun ouders die de politie inschakelden.

De technische recherche heeft zaterdagmiddag de directe omgeving onderzocht en vanuit een politiehelikopter zijn opnamen gemaakt. Tot dit moment zijn geen nadere bijzonderheden aangetroffen. Zondagochtend kammen ME'ers van de regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland en politiemensen van het Korps Landelijke Politiediensten met honden de omgeving van de vindplaats uit.

'De Jakhals' gaat trouwen

postman_pat had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Venezolaanse terrorist Carlos De Jakhals gaat trouwen met zijn advocate, in de gevangenis wel te verstaan. Carlos, over wiens leven een groot aantal films en boeken zijn gemaakt, zit een levenslange straf uit voor de moord op twee Franse geheim agenten in 1975. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor de dood van zeker tachtig mensen in de jaren zeventig en tachtig.

Zowel Carlos als de advocate moeten overigens hun huidige huwelijken eerst beŽindigen.

Laatste nieuws over aanvallen in Afghanistan

Een samenvatting van het laatste nieuws:

Al-Qaeda waarschuwt voor meer aanslagen
Osama bin Laden's terroristennetwerk al-Qaeda heeft zondag gezworen aanvallen op Amerikaanse en Britse doelen uit te voeren als vergelding voor de aanvallen in Afghanistan. Dit heeft de woordvoerder van Al-Qaeda voor de Arabische nieuwszender al-Jazeera gezegd.

Hij waarschuwde Amerikanen, Britten, vooral moslims, kinderen en "iedereen die zich tegen de Amerikaanse politiek keert", niet "in vliegtuigen te vliegen of in hoge gebouwen te wonen".

De opgenomen videoband is niet volledig op CNN vertoond. De Amerikaanse president Bush heeft de televisiestations opgedragen materiaal van al-Qaeda niet direct en integraal uit te zenden. De Amerikaanse regering is bang dat er 'gecodeerde berichten' in zijn opgenomen.

'Russische troepen in Afghanistan'
Russische troepen en technische experts zijn in het geheim Afghanistan binnengedrongen en wachten nu samen met de Noordelijke Alliantie op de opdracht de hoofdstad Kabul aan te vallen.

Pavel Felgengauer, een Russische militaire waarnemer heeft dit dinsdag geschreven in het Engelstalige Russische weekblad 'Moscow News'. Zijn bericht uit ingelichte militaire bronnen werd onmiddellijk tegengesproken door het ministerie van Defensie in Moskou.

Alliantie verovert provinciehoofdstad
Strijders van de Noordelijke Alliantie zeggen dat zij Chaghcharan, hoofdstad van de provincie Ghor, hebben veroverd. Er zouden veel krijgsgevangenen zijn gemaakt op de Taliban.

Omar voorspelt grote nederlaag voor VS
De Taliban blijven optimistisch. De hoogste Talibanleider, Mullah Omar, heeft gezegd dat de Verenigde Staten een nog grotere nederlaag dan de Russen zullen beleven in Afghanistan. Ome Omar deed deze uitspraken in een telefonisch vraaggesprek met de Saoedi-Arabische krant Al-Watan, dat zondag is gepubliceerd.

"Het is waar dat wij de echte strijd tegen de Verenigde Staten nog niet begonnen zijn wegens hun technologische superioriteit. Maar als God het wil zullen wij hen niet met bloemen inhalen."


Met dank aan jim2873, Rop2000 en Mr_Opel voor verschillende submits.

Vlinder van Liefde.

Ik lig in het park, zoals ik elke dag doe. Het park is vandaag opmerkelijk helder. De bomen lijken mooier dan voorgaande dagen. De mensen lachen meer, en de wind waait zwoeler. Het kan ook aan mij liggen maar het lijkt alsof het gevoel zich onder de mensen in het park voortbeweegt. Ik ga liggen aan ťťn van de vijvers. Ik steun op mijn ellebogen en kijk relaxed om mij heen. Een vlinder komt voorbij vliegen. Hij fladdert om mijn hoofd en strijkt neer op mijn opgeheven knie.

Honderden doden bij betoging tegen VS

Karmel had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Volgens ooggetuigen zijn er bij anti-VS demonstraties in Nigeria enkele honderden doden gevallen. In de nacht van zaterdag op zondag ontvluchtte duizenden mensen de stad Kano nadat militante groeperingen aan het moorden sloegen.

Een van de meest getroffen gebieden was het district Zangon, waar vooral moslims wonen en maar een kleine minderheid van de bevolking christen is.

Zoekfunctie op FOK!

Na jaren van afwezigheid is er weer een zoekfunctie op FOK!
Je kunt zoeken in nieuwsberichten, in reactie of op usernaam. Binnenkort wordt ook zoeken in reviews en columns mogelijk gemaakt.

Om te zoeken tik je een woord een deel van een zin. Vervolgens selecteer je of je wil zoeken in nieuwsberichten, reacties of op usernaam en uiteindelijk selecteer je het aantal reacties dat je per pagina wil zien.

Bij het zoeken op usernaam krijg je overigens een compleet overzicht van alle reacties van die user, en heeft het veld 'aantal resultaten per pagina' geen functie.

F1: Grand Prix van Japan

In het Verre Oosten heeft wereldkampioen Michael Schumacher de laatste race van het Formule-1-seizoen van 2001 op zijn naam geschreven. Dat meldt The FoXman ons via de newssubmit. Na afloop van de race stonden Juan Pablo Montoya en David Coulthard naast hem op het podium als tweede en derde.

De Grand Prix zelf was niet bijzonder boeiend. Schumacher was gedurende de race alleen tijdens de pitstops niet koploper. Juan Pablo Montoya wist niet dichter dan 5 seconden bij de Duitser te komen.

Er waren tijdens de race niet veel uitvallers. Het enige spektakel kwam van de afscheidsnemende Jean Alesi en Kimi Raikkonen. Raikkonen spinde op een snel stuk van de baan en werd in zijn spin aangetikt door Raikkonen. Alesi kwam er zonder kleerscheuren vanaf evenals Raikkonen maar de Sauber van Raikkonen kon onder de noemer afgeschreven worden genoteerd. Banden vlogen door de rondte heen maar raakte gelukkig niemand. De andere coureur die afscheid nam vandaag was Mika Hakkinen. Hij moest zich tevreden stellen met een vierde plaats nadat hij teamgenoot David Coulthard voor had laten gaan voor de strijdt om de tweede plek in het wereldkampioenschap.

Voor Jos Verstappen was de race waarschijnlijk niet bijster bevredigend. Hij kreeg een Stop & Go penalty van de wedstrijdleiding omdat hij ingehaald had tijdens de warm up ronde. Verstappen startte vanaf een 21e positie en wist na de start op te rukken naar een zestiende positie. In de race vielen er nog enkele coureurs voor de Limburger uit en hij kwam uiteindelijk terecht op een 14e positie.

Bruce Willis: nooit meer een actieheld

Acteur Bruce Willis is zo geschokt door de aanvallen op 11 september, dat hij heeft gezworen nooit meer een actieheld te spelen.

Willis is vooral bekend door de actiefilm-triligie Die Hard, maar onlangs kon hij het succes genieten van de wat softere films The Sixth Sense en Unbreakable. "Ik ben geen actieheld meer," zegt hij. "Het zou ongepast zou om de fictie in Hollywood te vergelijken met de gebeurtenissen van 11 september. Ik ken mensen die toen zijn omgekomen. Het is onmogelijk om je een voorstelling te maken van wat daar is gebeurd."

"Wat er in Hollywood gebeurd, is niet echt," aldus Willis. Hij zegt gewoon te proberen mensen te vermaken. "Ik ben er trots op mensen te kunnen vermaken," zegt hij. Gewelddadige films vallen voor hem niet meer onder de categorie vermaak.

Reacties zoeken per user op FOK!

Het begin van de zoekfunctie is er (eindelijk!). Ik ben maar met het makkelijkste begonnen, en wel het overzicht van alle berichten, polls, reviews en columns waar een user ooit op gereageerd heeft. Zo kun je snel terugvinden waar je allemaal een bericht geplaatst hebt op FOK!

Om te zoeken klik je simpelweg op de naam van de persoon die de reactie heeft geplaatst in de Door *user* op datum blablabla regel () die boven elke reactie staat.
Uiteraard zal binnenkort ook zoeken op inhoud van de reacties en berichten mogelijk worden, maar dat vergt nog even wat scripting.
Hoe dan ook, het begin is er

Danny
Laatste reviews en specials
special
Hearthstone gaat door met prima periode
review
Blu-ray: Good Boys
review
The Expanse seizoen 4
review
Tokyo Mirage Sessions #FE Encore
special
Wat de volgende Mario Kart kan leren van Mario Kart Tour
review
The Grudge
©FOK.nl e.a.