FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 12 juni 2000

Vamos, snel de bus uit !

Seki volgt na Jop de weg naar de muziekwereld.
Hij heeft zijn eigen cd-single opgenomen: Vamos, snel de bus uit !


De cd komt hoogstwaarschijnlijk morgen uit, en mocht hij niet te vinden zijn in de cd-winkel, dan durf ik te wedden dat hij ergens anders (zie: nap....) te vinden is.

Seki probeert op deze manier zijn gedachtegang over SBS6 en daarmee ook De Bus duidelijk te maken.

Op de fanclub wordt goed duidelijk gemaakt dat hoe Seki in de bus is neergezet, niet zo is als in het echt, ik citeer:


"Seki werd, naar eigen zeggen, door de producenten en de regie vertelt wat hij moest doen om het programma interessant te houden voor de kijkers. Zijn "woedeuitbarstingen" waren daar het belangrijkste deel van. Fons van Westerloo zei immers al bij aanvang van het programma, dat Seki de katalysator van "de Bus" zou moeten worden....
Aangezien hogere kijkcijfers ook zorgden voor een hogere jackpot, werd daar volop aan meegewerkt door Seki en de andere passagiers.
Pas toen Seki de gevolgen kon overzien van het door hem op verzoek vertoonde gedrag in de vorm van de aan hem gepresenteerde gele kaart, wilde hij zijn andere kant laten zien.
De kant die maar weinig mensen van het grote publiek kennen. De normale Seki die ook gewoon normaal een conversatie kan voeren, zonder daarbij in schelden te moeten vervallen. De gewone Seki zoals er zoveel gewone mensen zijn...."

"Gelukkig viel het achteraf allemaal nogal mee en kreeg Seki alsnog zijn borg terug plus een bedrag van fl 7500,- als een compensatie voor zijn voortijdig vertrek uit "de Bus".
Seki had echter veel liever gezien dat de waarheid omtrent zijn zogenaamde 'criminele verleden' op tafel kwam, want dat was hem meer waard dan welk geldbedrag dan ook."




Ook mocht de Seki fanclub niet naar de live uitzending, de finale, als de single van Seki een suc6 wordt, is dit wel hele slechte publiciteit voor SBS.

Voor de geinterreseerden, je kan hier een demo ophalen:

In real-audio formaat (klik op "links")
In WMA formaat (354k)

Het swingt best wel...

Download This - Metallica en Napster

SCS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Hopeloze cd van Metallica is een hopeloze poging tegen Napster. De cd bestaat uit twee nummers een van 55 minuten en een van 19. Het eerste nummer van 55 gaat oneindig lang door met teksten zoals:


Evil Napster, takes from me.
Crushing souls, and wrecking dreams,
MP3 you violate,
Copyrights, you desecrate.

Evil Napster, so dangerous
Stealing bread right from my mouth
T3 lines they are my bane
Evil Napster I wish you never came.

Pirates burning our CDs,
Screwing with my reality.
Evil Napster, devil from beyond
Demon Napster....begone.



Het tweede nummer is een interview met de drummer Lars Ulrich. Duur 19 minuten, inhoud? gezwets

Metallica geloofd dat de "echte" fans deze cd kopen (NOT!).

FOK! LoveMeter

In het kader 'leve de extraatjes' besloot ik een week of wat geleden dat er een lovemeter moest gaan komen. Na veel vijven en zessen heb ik dan toch de stoute schoenen aangetrokken, een PHP boek gekocht en er eentje gemaakt.
Het resultaat van mijn inspanningen kun je zien op lovemeter.fokzine.net.

Wat doet de lovemeter ?
Ermm, niet bijzonder veel
Je vult twee namen in, klikt op het knopje en het volgens aloude wet door de computer uitgerekende liefdespercentage rolt eruit, samen met een korte analyse

Leuk ? Vergeet dan niet dit berichtje hieronder met de 'mail-a-friend' optie naar al je vrienden te versturen

Percentages kun je bv hieronder in de reacties plaatsen, mocht je daar behoefte aan hebben

Knorretje & FOS4 hebben trouwens een niet misselijke 89%, dus met ons komt 't wel goed

Britse supporters steunen Enschede

De Engelse overkoepelende supportersorganisatie The Football Supporters Association (FSA) zamelt geld in voor de slachtoffers van de explosie in Enschede. Maandagochtend spelen Engelse en Nederlandse supporters een vriendschappelijke wedstrijd in Eindhoven op het terrein van EEV Eindhoven.

De benefietwedstrijd is in samenwerking met Nederlandse voetbalsupporters georganiseerd. Verder hoopt de FSA geld voor dit doel op te halen door een shirt van het Engelse nationale elftal en een bal te veilen. Het hele Engelse team heeft beide attributen gesigneerd. Eerder tijdens de jaarlijkse conferentie van de FSA is ook geld opgehaald voor de slachtoffers in Enschede. Inmiddels hebben ook Engelse supporters die al in Eindhoven zijn, giften gedaan.

"We proberen uiteindelijk ongeveer duizend pond in te zamelen", aldust een woordvoerder van de FSA. "Een sponsor zal vervolgens het bedrag dat we ophalen, nog eens verdubbelen."
Een ander doel van de acties van de FSA is ook de goede kant van Engelse supporters te laten zien. Wrang is dan ook dat er zelfs bij deze wedstrijd voor het goede doel rekening wordt gehouden met het verstoren van de veiligheid. Daarom is dit vriendschappelijke duel op last van de politie uit veiligheidsoverwegingen tot een half uur voor de aftrap geheim gehouden. Dit om te voorkomen dat er grote groepen fans op deze wedstrijd afkomen.

Wasbeertje als huisdier

Nederlanders lijken steeds vaker een wasbeer als huisdier te houden. Bij de stichting AAP, een opvangcentrum voor uitheemse dieren, in Almere kwamen in de eerste maanden van dit jaar acht wasberen binnen. De dieren zijn vaak aangeschaft als huisdier, maar worden meestal al weer binnen een jaar afgestaan omdat het onopvoedbare, vernielzuchtige roofdieren blijken te zijn.

Ik snap niet dat mensen bij het aanschaffen van een 'huisdier' niet gewoon even hun verstand gebruiken *zucht*

2 mannen onder trein

Een 20-jarige man uit Wormerhuizen raakte gisteren ernstig gewond toen hij op het station in Heerlen onder de trein terecht kwam. De man was met de trein op weg naar Pinkpop en stapte in Heerlen samen met twee vrienden over.
Waarschijnlijk overmoedig geworden door overmatig drankgebruik, aldus de politie, sprong de man op de treeplank van een net arriverende trein. Vervolgens gleed hij uit en kwam onder het treinstel terecht. De man moet daardoor een voet missen.

Een vriend wilde het slachtoffer nog te hulp schieten en sprong achter hem aan. Daardoor kwam ook hij onder het treinstel terecht. Hij hield daar enkel wat schaafwonden en fikse bloeduitstortingen aan over.

Slim is anders...

Zes Pinkpoppers berecht in snelrechtbus

Zes bezoekers van het Pinkpopfestival in Landgraaf zijn zaterdag via de parketbus van justitie berecht.
De zes waren opgepakt wegens vergrijpen als diefstal en mishandeling. Justitie heeft dit jaar voor het eerst een speciale parketbus bij het Pinkpopterrein neergezet, waar een parketsecretaris snelrecht toepast bij kleine vergrijpen.

Volgens de woordvoerder van de politie verloopt Pinkpop tot nog toe zonder noemenswaardige incidenten.
Wel ontplofte op het Pinkpopterrein zaterdagmiddag een gasflesje. Dat gebeurde toen twee vriendinnen van 25 en 26 jaar uit Heerlen probeerden hun gasstel aan te steken. Er vielen geen gewonden, maar de tent van de vrouwen en alle daarin opgeslagen spullen gingen verloren.

Pil tegen koopziekte

Binnenkort kunnen koopzieke mensen misschien van hun verslaving afkomen door een pilletje in te slikken. Onderzoekers aan de Amerikaanse Stanford University hebben een medicijn ontwikkeld die koopverslaving tegengaat. De pil wordt momenteel getest op 24 koopzieke vrijwilligers, aldus de Britse krant The Sunday Telegraph.
Het is een medicijn waarmee de hoeveelheid van de stof serotonine in de hersenen, een neurotransmittor die ook in het antidepressivum Prozac zit, wordt verhoogd.

Zo’n 90 procent van de koopverslaafden is vrouw. De oorzaak zal nog worden onderzocht in Stanford, waar wetenschappers denken dat vrouwen door de maatschappij de rol van “inkoper” voor het gezin krijgen toebedeeld.

Degenen die aan de koopziekte lijden voelen zich vaak depressief en kopen dan grote hoeveelheden kleren, make-up, schoenen en juwelen. Vervolgens voelen ze zich zo schuldig, dat alleen een nieuwe gang naar de winkels hen op kan fleuren. Alleen al in de VS zijn ongeveer vijftien miljoen mensen verslaafd aan kopen. Ongeveer veertig miljoen zouden een randgeval zijn.

Geweldig nieuws voor mannen met een dure vriendin dus

Arrestaties in Den Haag na overwinning

De politie heeft grote delen van de binnenstad van Den Haag afgesloten. Na de eerste zege van Oranje werd het onrustig in de Haagse binnenstad. Er werd vuurwerk afgestoken en er werden vernielingen gepleegd. De politie heeft 18 mensen aangehouden.
Groepen voetbalsupporters kwamen bijeen in het centrum van Den Haag en Zoetermeer. Ook in Delft waren 200 fanatieke voetbalsupporters in de binnenstad. In de loop van de nacht werden alle blokkades weer opgeheven.
Den Haag is geen onbekende bij ongeregeldheden in de binnenstad na wedstrijden van het Nederlands elftal. In 1994 werd tijdens het WK in de Verenigde Staten een vestiging van Kijkshop geplunderd.

Kunnen we ons nou ECHT niet als volwassenen gedragen ?

Nederland- Tsjechië (1-0)

's Middags was het al heel erg gezellig rond de Arena en supporters van beide ploegen liepen broederlijk door elkaar heen. Alles was leuk en vriendelijk en met het mooie weer vertelde mijn bron dat er ook zeer leuke dames rondliepen in korte rokjes en strakke oranje shirts . Ook tijdens de wedstrijd totaal geen ongeregeldheden.

Ik ben zelf naar het Stadhuisplein in Rotterdam gegaan om daar het Oranje gebeuren te volgen en daar zijn dus ook de foto's van (Big Ben). Ondertussen heeft "MeneerTim" het verslag geschreven dat zo volgen gaat.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.