FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 6 juni 2000

Vrachtwagenchauffeur vergeet laadbak

In Hollandscheveld (Drenthe) is vanmorgen is een 19-jarige bestuurder uit Giekerk gewond geraakt toen hij met zijn vrachtauto tegen een viaduct klapte.
Hij reed met een vrachtauto over het nieuw aan te leggen gedeelte van de N37. Daarbij had hij de bak van de vrachtauto naar boven staan en bleef daarmee achter het viaduct van de Meerboomweg steken. Hierdoor klapte de bestuurderscabine omhoog tegen de onderzijde van de viaduct.
De man is met hoofd- en nekletsel overgebracht naar het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen. Auto en viaduct liepen schade op.
Vermoedelijke oorzaak is dat de bestuurder vergeten is de bak te laten zakken.

Even Apeldoorn bellen ?

Hond Duitse President teruggebracht

President Rau van Duitsland heeft dinsdag zijn hond 'Scooter' een bastaardschnauzer, teruggekregen.
Een jongeman die werkt in een café in Berlijn-Dalem niet ver van de villa van Rau in Grunewald had het dier al in het weekeinde gevonden en mee naar huis genomen om het te verzorgen. Hij wist niet van wie het beest was. Daar kwam hij pas achter na berichten in de media.

Eerder dinsdag had Rau de Berlijners nog opgeroepen naar Scooter uit te zien. Een opgeluchte president: "Als hond is hij een ramp, maar als mens is hij werkelijk klasse".

Sint in België pas 6 weken vooraf welkom

Sinterklaas, de kerstman en de paashaas mogen in België voortaan pas zes weken voor hun feestdag in het publiek verschijnen. Buiten die periode mag er ook geen reclame gemaakt worden waarin zij figureren.

Belgische organisaties van fabrikanten, winkeliers en consumenten hebben daartoe dinsdag een overeenkomst ondertekend. Ze reageren op klachten dat kinderen steeds vroeger worden overstelpt met reclame voor kinderfeesten. De gemaakte afspraken zijn niet bindend, maar de winkeliers hebben toegezegd ze te zullen naleven. Overigens mogen de sint-, kerst- en paasproducten in de winkels gewoon verkocht worden buiten de periode van zes weken.

En wat moeten de goedheiligman, kerstman en paashaas BUITEN die 6 weken doen dan ?

Pas op: laaghangende oranjevlaggetjes

Vuilnismannen in Almere hebben last van laag hangende oranjevlaggetjes in straten. Een van de ophalers heeft die versieringen al met letsel moeten bekopen.
De man probeerde te laag hangende vlaggetjes hoger te hangen, opdat de vuilniswagen er onderdoor kon. Daarbij viel hij van de wagen af.
Veel Almeerders grijpen het Europees kampioenschap voetbal aan om de straten feestelijk te versieren. De versierselen hangen vaak te laag. Vuilniswagens raken verstrikt in de vlaggen of proberen al zigzaggend door de straten te rijden.
Dit heeft tot gevolg dat duobakken en containers niet kunnen worden geleegd, of alleen met veel moeite.

Inmiddels heeft de reinigingsdienst de bewoners opgeroepen de vlaggetjes hoger te hangen. Ook de politie
controleert op te laag hangende versiering.

Ze kunnen natuurlijk ook die vuilniswagens wat lager maken

2 ton hasj in vrachtauto

De politie heeft maandagavond bij de grenspost Hazeldonk langs de A16 in een vrachtwagen 2025 kilo hasj gevonden . De drugs, met een handelswaarde van zes miljoen gulden, waren verstopt in een partij abrikozen.
Met de vangst bekroonde de politie van het bureau Loosduinen in Den Haag een uitgebreid onderzoek. Zij hield ook drie mannen aan, twee uit Den Haag en een uit Ede. De politie verwacht binnenkort nog meer verdachten te arresteren.

Ik zie die chauffeur al tegen die douanebeambte: "Haai !!"

Ontsnapping per helikopter mislukt deels

Een volgens de politie gevaarlijke ontuchtpleger is maandag per helikopter ontsnapt uit een gesloten instelling in de Amerikaanse staat Florida. De wentelwiek stortte al na honderd meter neer, maar zowel de gedetineerde als de piloot die hem oppikte op een binnenplein, wisten te ontkomen.
De man die de helikopter bestuurde is volgens de politie nog in opleiding tot piloot. De ontsnapte gevangene is in 1994 wegens ontucht veroordeeld. Sinds vorig staat hij onder medische behandeling.

Gecrashed of niet; de vogel is gevlogen...

Cursus lolly likken

Up to no Good had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Belgische 'Bonbons Napoleon' heeft een nieuwe lolly: de Napololly. In België hebben ze dat geweten. Bij elk van de 350.000 exemplaren van het laatste nummer van het populaire weekblad Humo kreeg de abonnee een Napololly. Speciaal voor het blad werd er ook een 'Hoe lik ik 'm af?' reclamecampagne verzonnen. In zes opeenvolgende foto's demonstreert een Pamela Anderson-achtige lookalike het gebruik van de nieuwe lolly .

Het bijschrift van foto één en twee gaat als volgt:
"Kleed de goedgevormde likstok langzaam uit en neem het stokje liefdevol tussen duim en wijsvinger. Breng de glanzende ronding sensueel naar je lippen, steek je tong uit en maak zachtjes likkende bewegingen over de ronding." Enkele foto's verder: "Geniet van z'n hardheid en extreem lekkere smaak die geleidelijk aan vrijkomt ... Laat je vervolgens volledig gaan en lik naar hartelust, de climax komt steeds dichterbij." Foto vijf toont een inmiddels opgewonden vamp : "Laat het zure hoogtepunt exploderen in je mond en slik het sap gretig in ... Lik vervolgens moe, maar voldaan verder tot het likstokje steeds kleinere afmetingen aanneemt." Volgens reclamebureau Mosquito dat de advertentie in samenwerking met de lollyproducent ontwierp, is de ad uitsluitend voor adolescenten bestemd. De advertentie verschijnt ook uitsluitend in Humo, omdat dit volgens een zegsman van het reclamebureau op Playboy na het 'stoutste' blad van Vlaanderen is.

Volgens een van de initiatiefnemers: "We lopen nu eindelijk een achterstand van tien jaar op Nederland in." NOT!

Sperma slikken goed voor zwangere vrouw

Dragon' had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het inslikken van sperma voor de zwangerschap vermindert aanzienlijk de kans op preeclampsie, een gevaarlijke zwangerschapsaandoening, zo blijkt uit een studie van het VU Ziekenhuis en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).
Het lichaam van een aanstaande moeder moet het vreemde weefsel van de foetus accepteren, zoals bij een orgaantransplantatie. De opgeloste eiwitmoleculen in sperma laten de moeder wennen aan de kenmerken van de baby, zo ontdekte hoogleraar gynaecologie G. Dekker.

Bij pre-eclampsie, dat naar schatting een op de tien zwangere vrouwen treft, verstoot het immuunsysteem lichaamsvreemde cellen. De aandoening veroorzaakt in een vroeg stadium geen klachten. Later kan pre-eclampsie echter leiden tot hoofdpijn, oogproblemen en misselijkheid. De baby groeit vaak slecht
door gebrek aan voedingsstoffen en zuurstof.

DAT noem ik nou nog 's goed nieuws

Jorritsma vindt uitspraken Borst onzin

Minister Jorritsma veegt de vloer aan met de kruistocht tegen rokers en de tabaksindustrie die momenteel wordt gevoerd door haar collega Borst. Op een VVD-bijeenkomst in Friesland hekelde de vice-premier uitspraken van de minister van Volksgezondheid over sigarettenfabrikanten. Daar zou volgens Borst geen
plaats meer voor zijn in Nederland. Volgens Jorritsma is dit onzin . De tabaksindustrie is een belangrijke werkgever, vindt zij.

De VVD-minister vindt de uitlatingen van Borst ook vreemd, omdat er tegelijkertijd wel gesproken wordt over legalisering van softdrugs. Jorritsma twijfelt eraan of de antirookmaatregelen van Borst uiteindelijk ook opgenomen zullen worden in een wet.

Toch nog IEMAND die een beetje nadenkt over de gevolgen van sluiting van tabaksfabrieken...

Britse defensie slordig met laptops

Het Britse ministerie van defensie, dat onlangs in verlegenheid werd gebracht door de diefstal van verschillende computers, heeft maandag onthuld dat het de afgelopen drie jaar 67 (!) laptops is kwijtgeraakt.

Sinds mei 1997 zijn 59 schootcomputers gestolen en nog eens acht kwijtgemaakt door verstrooide medewerkers, zei onderminister van defensie Lewis Moonie in het lagerhuis.
Afgelopen week meldde een krant dat de laptop van een andere onderminister van defensie, John Speller, die verantwoordelijk is voor de Britse atoomgeheimen, in mei uit diens huis in Zuid-Londen was gestolen. De diefstal werd door het ministerie bevestigd.

Hmm, iemand een goedkoop laptopje te koop ? Engelse versie van windhoos geen probleem

Jim Carrey mag telefoon niet ophangen

Jim Carrey gaat de hoofdrol spelen in een film over een man die een telefoon opneemt, waarna hij hem niet meer mag neerleggen omdat hij anders zal worden neergeschoten

'Phone Booth' wordt geregisseerd door Joel Schumacher. Carrey en Schumacher werkten al eens eerder samen in 'Batman Forever', waarin de acteur met het elastieken smoelwerk 'The Riddler' speelde.
'Phone Booth' speelt zich in zijn geheel af in een telefooncel in een drukke straat in Manhattan. Ondanks de medewerking van de doorgaans niet goedkope Carrey wordt de film in 'guerilla-stijl' geschoten.
Dat wil zeggen een laag budget en een korte productietijd. De opnames beginnen deze zomer.

Carrey in een thriller ? Ik vinnum nu al eng

Eminem gearresteerd

Rapper Eminem is afgelopen zondag samen met vier anderen door de politie opgepakt. De arrestatie vond plaats voor de deur van een nachtclub in Detroit.

Er ontstond een gevecht nadat de muzikant werd herkend door een groepje mensen en er zich een kleine menigte had gevormd. Beveiligingsbeambten wisten de ruzie te sussen, maar belden de politie omdat een van de relschoppers een vuurwapen in zijn bezit had.
Het is nog onbekend welk misdrijf rapper Eminem ten laste wordt gelegd. Zijn laatste cd 'The Marshall Mathers LP' staat momenteel op nummer 1 in Amerika.

'T is toch ook altijd wat met die rappers....

Pamela Anderson ruilt Tommy Lee in

Actrice Pamela Anderson heeft haar wilde vriendje en ex-man ingeruild voor een wat meer ideale schoonzoon.
Marcus Schenkenberg, de gelukkige, is een zweeds topmodel. Ze ontmoetten elkaar tijdens een PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) bijeenkomst.

Pamela, die tot voor kort geilde op wild en onaangepast gedrag, lijkt nu toch voor de wat lievere man te gaan. Marcus maakte een diepe indruk toen hij een op het toilet opgesloten mereltje wist te bevrijden uit zijn benarde situatie.

Ahh, wah lieeef !

14 kinderen vinden dood bij herdenking

Tijdens een herdenkingsbijeenkomst voor Ethiopische slachtoffers in het amfitheater van Addis Abeba zijn gisteren veertien kinderen om het leven gekomen. 67 anderen raakten gewond.
De ramp gebeurde toen het plotseling hevig begon te regenen. Scholieren haastten zich om een droog onderkomen te zoeken. Hierbij vielen de scholieren over elkaar heen en werden letterlijk vertrapt door hun leeftijdsgenootjes.

Prijs op hoofd Amerikaanse grenswachters

Een Mexicaanse activist heeft maandag een premie van 10.000 dollar (ongeveer 23.000 gulden) uitgeloofd voor het doodschieten van een Amerikaanse grenswachter.

Met de actie, die meteen fel door de Mexicaanse regering werd veroordeeld, wil Carlos Ibarra Perez van het Burgerverdedigingscomite aandacht vragen voor het naar zijn zeggen gewelddadige optreden van de agenten van de U.S. Border Patrol tegen Mexicaanse immigranten.
"Ze slachten mensen af en nu zijn wij klaar om onszelf te verdedigen." Aldus de 60-jarige activist.

Dat wordt oppassen geblazen voor de grenswachters...

Big Brother voor asielzoekers in Wenen

TuuT had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Twaalf asielzoekers een week lang in een container, midden in Wenen. De Oostenrijkers mogen elke dag twee asielzoekers wegstemmen, die meteen het land worden uitgezet.
Dat is het plan van theatermaker Christoph Schlingensief.
Er is in de Oostenrijkse hoofdstad al hevig tegen geprotesteerd.

Schlingensief wil de asielzoekers van 11 tot 17 juni een week lang huisvesten in de container, precies voor het Operagebouw in Wenen. Hun wel en wee is te volgen via het internet. De 39-jarige regisseur wil, geînspireerd door het internationale tv-succes Big Brother, de Oostenrijkers een spiegel voorhouden en laten zien wat
voor uitwerking bepaalde ideeën over de omgang met buitenlanders kunnen hebben.
"Het verschil met het echte leven is dat je niet kan bellen om de heer Jörg Haider uit het land te stemmen'', aldus Schlingensief maandag in Berlijn.

De autoriteiten hebben nog geen definitieve toestemming gegeven voor het project. Het Operagebouw zou wel hebben ingestemd met de opbouw van de containerwoning, die overigens wordt afgeschermd van het publiek.

Tja, of DIT nou de oplossing is kun je je afvragen...
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.