FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 16 november 1999

Aktie: Boycot BB Nominatieronde en laat Anouk vrij !

Zoals je kunt lezen op ons eerdere bericht over het gesjoemel bij Big Brother (lees: Dit bericht en Deze topic op ons forum) is Anouk een aanbod gedaan; Ze mag vertrekken uit het BB huis bij de volgende nominatie-ronde, IN PLAATS VAN de persoon die door het publiek is weggestemd.

De bewoners zijn het hier al niet mee eens, maar ik kan me zo voorstellen dat de kijkers het hier ook niet mee eens zijn. Er zal de mensen immers WEL verzocht worden te stemmen, terwijl al bekend is dat het Anouk zal gaan worden die eruit gaat (ze heeft al te kennen gegeven weg te willen, maar Veronica heeft haar nog even zoet weten te houden door haar zusje met haar te laten praten).

Het stemmen doet iedereen dus voor zoete koek, maar WEL a FL 1,- per minuut. Kassa voor Veronica dus.

Verder zijn wij het totaal niet eens met de wijze waarop Anouk gemanipuleerd wordt in het BB huis te blijven. Elke bewoner mag op elk moment het BB huis achter zich laten (zo beweerden Paultje en Hummie), maar met de recente manipulaties rondom Anouk trek ik deze bewering sterk in twijfel.

Vandaar dat wij deze aktie zijn begonnen.

- Wat houdt de aktie in ?
Simpel gezegd willen we zoveel mogelijk mensen bereiken die na het horen van deze manipulatie en geldklopperij besluiten NIET te stemmen tijdens de volgende nominatieronde.
Verder is dit meteen een oproep aan Veronica om Anouk vrij te laten en haar niet tegen haar eigen wil in 'gevangen' te houden met zoetmakertjes als sinterklaasakties en psychische manipulaties als een zusje dat smeekt of Anouk niet in het huis wil blijven.
Anouk wou een gesprek met de psycholoog. GEEF haar dat gesprek.
Anouk wil weg, laat haar gaan. Veronica heeft altijd beweerd het beste voor te hebben met de bewoners. Het belangrijkste was het welzijn van de bewoners. Het tegen haar zin in 'vasthouden' van Anouk lijkt me nou niet echt geweldig voor haar welzijn.

- Hoe kun je meedoen ?
Stap 1:
NIET STEMMEN !

Stap 2:
Stuur een e-mailtje naar Veronica met alleen de tekst "LAAT ANOUK VRIJ!!!"
Je e-mail kun je sturen naar info@big-brother.nl

Stap 3 is zoveel mogelijk mensen via e-mail, nieuwsgroepen etc op de hoogte brengen van de url van deze pagina. Die kun je bovenaan de pagina simpel knippen en plakken.
Heb je verder een homepage ? Of ken je iemand met een homepage die mee wil helpen ? download dan de banner en link die naar deze pagina.

Veronica mag hier niet mee weg komen. We moeten duidelijk laten merken dat we het met deze gang van zaken (het belazeren van zowel de bewoners als de kijkers) NIET eens zijn, dus;

BOYCOT DE BIG-BROTHER NOMINATIERONDE EN LAAT ANOUK VRIJ!

Lopez meest sexy vrouw

Uit verkiezingen van de Playboy blijkt dat zangeres en actrice Jennifer Lopez de meest sexy vrouw van 1999 is. Jennifer heeft meegespeeld in de film Out of Sight, en is natuurlijk bekend van de hit If You Had My Love.

Helaas (zoals veel mensen weten) gaat ze begin volgend jaar trouwen met Puff Daddy. Je wilde gedachten zullen waarschijnlijk altijd dromen blijven….

Nintendo rage zet alles op z'n kop

Een nieuwe rage in Amerika (ook op komst in Nederland?) zet daar alles op z’n kop, zegt het AD. Alles begon met een Nintendo videospelletje met 'pocketmonsters', maar is uitgegroeid tot een massahysterie onder kinderen van 4 tot 17 jaar.

In het GameBoyspelletje moet je zoeken naar monsters. Als je alles hebt gevonden, begint er een grote jacht op 'Mewtwo', een product van genetische manipulatie. Dit is dé hype op het moment. De Tamagotchi’s liggen vér achter.
Inmiddels heeft Nintendo al miljarden dollars aan deze rage verdiend.

Schandaal rond BB

De producenten van Big Brother maken het hoe langer hoe gekker. De regels worden dagelijks veranderd en van het concept waar mee werd begonnen is totaal niks meer over.
Wat is er aan de hand ?
Nou een aantal dingen...

Anouk heeft aangekondigd naar huis te willen. In de dagboekkamer werd haar meegedeeld dat ze liever hadden dat ze tot de volgende nominatieronde zou wachten. Anouk vroeg een gesprek aan met de Psycholoog, maar die kon helaas niet langskomen.
Wie WEL langs mocht komen was haar zusje, die Anouk zo ver wist om te lullen dat ze nog minstens tot de volgende nominatieronde zou blijven.
Wat is dit nu ? Geen contact met de buitenwereld was het toch ?

Dan het volgende, en dit is gewoon te absurd voor woorden.
Er is Anouk een aanbod gedaan in de dagboekkamer. Mocht tijdens de volgende nominatieronde iemand ANDERS het huis uitgestemd worden dan mag Anouk met die persoon RUILEN !
Dit houdt in dat als Bart en Anouk genomineerd zijn en Bart wordt door het publiek gekozen om het huis te verlaten, dat Bart dan TOCH mag blijven en Anouk naar huis mag.
Dit druist niet alleen in tegen de regels van het spel, maar maakt van de volledige nominatieronde een farce.
Mensen bellen (a F1,- per minuut - ongeveer F4,- per uitgebrachte stem), maar eigenlijk is al bekend dat Anouk TOCH naar huis gaat.

De andere bewoners hebben al gezegd in dat geval ook op te stappen.
Ik hoop dat er de volgende nominatieronde NIEMAND belt. Het is zinloos. Je stem telt niet. Anouk moet weg.
De enige reden dat die nominatieronde er nog komt is omdat de mensen van Veronica nog snel ff wat geld willen vangen.

Dit is toch wel een trieste ontwikkeling, en ik vermoed dat het de ondergang van Big Brother gaat worden. Wat begon als een interessant experiment is gereduceerd tot niets meer dan een geldmachine voor veronica.

Meningen kun je kwijt op ons forum, en wel in DEZE topic.

Naar aanleiding van deze volksverlakkerij zijn we een aktie begonnen om de volgende nominatieronde te boycotten. Daarover lees je alles op http://www.fokzine.net/news.fok?id=412



"De Bestorming" was nep

Bij Planet Multimedia las ik dat de ontzettend groot opgezette 'bestorming' op het Big Brother huis, een fake actie was.
In een nieuwsgroep werd gisteren door de 'organisatie' verteld dat alles om een geintje was begonnen. Hoe snel zou je in de media kunnen komen? Nou ... héél snel dus.
De actie bestond uit het bestormen van het Big Brother huis. Er werd verzonnen dat er al 1300 aanmeldingen waren, voornamelijk studenten uit 19 verschillende verenigingen. De actie scheen te werken. Kranten, radio en tv waren allen geïnteresseerd. Ook ontstonden tegenacties -> men was het niet eens met een bestorming op het BB huis (dan hebben ze geen privacy meer! )

Sinds een paar dagen bestaat ook de site http://jump.to/debestorming niet meer, die is weggehaald door de webhoster Fortunecity. Veronica wordt ervan verdacht dat ze aan Fortunecity heeft doorgegeven dat de site een criminele samenzwering betrof.
Veronica kan nu rustig ademhalen, de geruchten gingen al dat ze erg nerveus was geworden van de plannen. Als 2000 man het huis zouden gaan bestormen, zou dat een leuke boel worden. De politie was niet van plan om voor 'elk wissewasje' op te komen dagen.

Warming-up voor virtual soccer

Bij virtueel voetbal staat er een speler op een podium in een speciaal met sensoren bekleden pak en een virtual reality helm op. Zo wordt om de speler heen een soort van veld gecreeerd en hij kan dan meespelen in een wedstrijd tegen computer-tegenstanders. En nou schijnt dat wel eens heel meeslepend te kunnen zijn.

Britse artsen waarschuwen namelijk dat òòk voor een virtueel potje voetbal een goeie warming-up moet worden gedaan, om een blessure te verkomen. Want wat gebeurde er een paar weken geleden? Een speler wilde scoren en hij legde aan voor het schot, toen hij van het podium aflazerde en 2 tenen brak.

Van Nistelrooy blijft?

Op een forumavond van de supportersvereniging van PSV zei Erik Gerets dat Van Nistelrooy twijfelt over een vertrek aan het einde van het seizoen naar het buitenland.
Gerets denkt dat de Nederlandse topscorer zichzelf misschien nog niet klaar acht voor een topclub in het buitenland én dat Van Nistelrooy het gevoel heeft dat er bij PSV, waar hij het erg naar zijn zin heeft, iets moois aan het bloeien is.
Goed nieuws wellicht voor het Nederlands voetbal en PSV .

Ook BB-Ruud krijgt aanbieding

Iedereen die het Big Brother-huis heeft verlaten, heeft wel een paar goeie aanbiedingen gehad. (TV-programma's, Playboy, Panorama, gratis vakantie etc.) Ook Ruud zal als hij het huis verlaten een aanbieding krijgen. Cees Priem, de ploegleider van Farm Frites, wil hem contracteren als masseur. Hij heeft al wat rondgevraagd in het wielerwereldje en iedereen schijnt enthousiast te zijn. Priem vind ook dat Ruud karakter heeft en dat kunnen ze in de ploeg goed gebruiken. Ruud was eerder masseur bij de nationale dameswielerploeg.

Godverdikke heee, EPO weet je wel, daar ga je echt harder van wist je dat?

Gluurder door ruit geslagen

Een 27-jarige vrouw uit Heerenveen had al een jaar lang last van een 34-jarige gluurder. Toen zij zichzelf in de spiegel stond te bewonderen, merkte ze dat ze niet de enige was want wat bleek: de gluurder stond door de brievenbus te turen. In paniek belde de vrouw snel haar buurman op, die naar buiten kwam en de vent gebukt zag staan. Toen hij overeind kwam sloeg de buurman de voyeur zo hard op z'n gezicht, dat hij met z'n kop door voordeurruit sloeg en een goed bloedende snee in z'n nek had. Nadat hij was behandeld in het ziekenhuis werd hij door de politie gearresteerd.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
©FOK.nl e.a.