Schandaal rond BB

Danny (FOS4)
De producenten van Big Brother maken het hoe langer hoe gekker. De regels worden dagelijks veranderd en van het concept waar mee werd begonnen is totaal niks meer over.
Wat is er aan de hand ?
Nou een aantal dingen...

Anouk heeft aangekondigd naar huis te willen. In de dagboekkamer werd haar meegedeeld dat ze liever hadden dat ze tot de volgende nominatieronde zou wachten. Anouk vroeg een gesprek aan met de Psycholoog, maar die kon helaas niet langskomen.
Wie WEL langs mocht komen was haar zusje, die Anouk zo ver wist om te lullen dat ze nog minstens tot de volgende nominatieronde zou blijven.
Wat is dit nu ? Geen contact met de buitenwereld was het toch ?

Dan het volgende, en dit is gewoon te absurd voor woorden.
Er is Anouk een aanbod gedaan in de dagboekkamer. Mocht tijdens de volgende nominatieronde iemand ANDERS het huis uitgestemd worden dan mag Anouk met die persoon RUILEN !
Dit houdt in dat als Bart en Anouk genomineerd zijn en Bart wordt door het publiek gekozen om het huis te verlaten, dat Bart dan TOCH mag blijven en Anouk naar huis mag.
Dit druist niet alleen in tegen de regels van het spel, maar maakt van de volledige nominatieronde een farce.
Mensen bellen (a F1,- per minuut - ongeveer F4,- per uitgebrachte stem), maar eigenlijk is al bekend dat Anouk TOCH naar huis gaat.

De andere bewoners hebben al gezegd in dat geval ook op te stappen.
Ik hoop dat er de volgende nominatieronde NIEMAND belt. Het is zinloos. Je stem telt niet. Anouk moet weg.
De enige reden dat die nominatieronde er nog komt is omdat de mensen van Veronica nog snel ff wat geld willen vangen.

Dit is toch wel een trieste ontwikkeling, en ik vermoed dat het de ondergang van Big Brother gaat worden. Wat begon als een interessant experiment is gereduceerd tot niets meer dan een geldmachine voor veronica.

Meningen kun je kwijt op ons forum, en wel in DEZE topic.

Naar aanleiding van deze volksverlakkerij zijn we een aktie begonnen om de volgende nominatieronde te boycotten. Daarover lees je alles op http://www.fokzine.net/news.fok?id=412