Exclusieve FOK!voorvertoning I, Frankenstein!

Tussen hemel en aarde
Adam (Aaron Eckhart) is twee eeuwen geleden tot leven gewekt door Dr. Frankenstein. Sinds die tijd heeft hij zich maar met één ding bezig gehouden: zoveel mogelijk demonen terugsturen naar de hel. Ondertussen wordt hij argwanend in de gaten gehouden door waterspuwers die strijden in dienst van de hemel. Wanneer onderzoekster Terra (Yvonne Strahovski) steeds dichter bij de ontdekking van het geheim van Adams onsterfelijkheid komt, escaleert de oorlog tussen hemel en hel volledig, en zit Adam er middenin.

Van de makers van Underworld, te zien in 3D en Imax 3D! Met: Aaron Eckhart (The Dark Knight, Olympus Has Fallen), Yvonne Strahovski (Dexter), Jai Courtney ( Jack Reacher, A Good Day To Die Hard), en Bill Nighy (Underworld, Wrath Of the Titans).

Zien?
FOK! mag in samenwerking met Independent Film jullie laten genieten van deze spectaculaire film, nog voor hij in de bioscoop draait! Op zondag 26 januari om 11.00 uur hebben we een complete zaal beschikbaar in Pathé De Munt in Amsterdam, speciaal voor FOK!kers. Wil jij erbij zijn? Dat kan! Reserveer dan nu kaarten op deze pagina! Uiteraard alleen als je ook echt kunt komen.

Nog even de details:
Zondag 26 januari
Pathé de Munt – zaal 2
I, Frankenstein 3D
Start film: 11:00 uur
Inloop zaal vanaf 10:30 uur
Partner: FOK.nl
Distributeur: Independent Films