Prijswinnaars week 36

Je kon vorige week weer een hoop prijzen winnen op de FP. Allereerst maakte je kans op kaarten voor de voorstelling BREAK!. We gaven 4x2 kaarten weg voor de voorstelling van 30 september in Den Haag. Het antwoord op de vraag was '20:15' en dit zijn de winnaars:


Wolkje
tudelfino
motormuis1959
Tim_87


Daarnaast gaven we zes EP's weg van The Dears' nieuwste album Gang of Losers. De volgende vijf mensen zijn de gelukkige winnaar van een EP op cd.


gielekes
McTwist
Abbadon
Daboy
eltje


Kingsadist is de gelukkige winnaar geworden van het album op vinyl.

Een hele populaire prijs die we weggaven was de Motorola Pebl. Hij is gewonnen door:


XL


Verder gaven we vijf Defqon.1-DVD's weg. De volgende mensen zijn de gelukkige winnaars:


Roolio
LazySod
crusher77
Troetel
Nico35


Voor de mensen die van een leuke verrassing houden gaven we de Clone a pussy and Willy-kit weg. De volgende twee mensen kunnen zich hun partner een leuke verrassing verzorgen:


timeloop
JFK1980


Tenslotte een leuke gadget: de DigiMemo. Gewoon tekst en tekeningen noteren op een kladblok en in een paar tellen heb je het op je PC staan. Deze leuke gadget is gewonnen door:

Grijns


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.