Mel B zet villa in Hollywood te koop

Mel B maakt graag schoon schip. Eind maart vroeg ze een scheiding aan van haar man en producent, Stephen Belafonte, en maandag heeft het stel hun villa in Hollywood op de markt gezet. Voor een schamele negen miljoen dollar (8,2 miljoen euro) staat het optrekje te koop, zo weet Page Six.

Het stel was tien jaar met elkaar getrouwd en kocht het huis met vier etages in 2014 voor 4,3 miljoen dollar. Maar het huis had een flinke renovatie nodig en de voormalige Spice Girl probeerde samen met Belafonte van de villa hun liefdesnestje te maken. Na de opknapbeurt beschikte het huis over vier slaapkamers, vijf badkamers, een opnamestudio, een spa en een ruimte om te sporten.

Dankzij de uitvoerige renovatie is de waarde van het huis meer dan verdubbeld maar daar zal de ex van de 41-jarige zangeres niet van profiteren want het stel is volgens de Britse krant The Sun getrouwd op huwelijkse voorwaarden. Belafonte kan rekenen op hoogstens vijf miljoen dollar. Mel B heeft een geschat vermogen van ruim vijftig miljoen dollar.

Mel B en Stephen Belafonte willen de verkoop snel afronden en om dat te bespoedigen krijgt de koper de villa volledig gemeubileerd.

Mel B zet villa in Hollywood te koop
Mel B zet villa in Hollywood te koop (Foto: BuzzE)