Argentijnse Beliebers voeren actie

Honderden Argentijnse fans van Justin Bieber zijn dit weekeinde de straat op gegaan. De Beliebers willen dat Justin op komt treden in Argentinië.

Zo'n vijfhonderd fans, vooral tienermeisjes, kwamen zaterdagmiddag samen in het centrum van Buenos Aires, melden Argentijnse media. Met spandoeken als 'Argentinië heeft Justin nodig' en 'Wij geven onze droom niet op' maakten de Beliebers zich hard voor hun idool.

Justin maakte afgelopen maandag bekend dat hij met zijn Purpose Word Tour ook naar Zuid-Amerika gaat, maar Argentinië overslaat. De popster is bang aangehouden te worden zodra hij voet op Argentijnse bodem zet. Justin had in 2013 mot met een fotograaf en stond vorig jaar als gevolg daarvan als gezocht crimineel op de zwarte lijst van Argentinië.

Via Twitter gaf Justin aan dat hij graag op wil komen treden in Argentinië, maar dat hij vanwege 'juridische omstandigheden' niet kan gaan. Als hij vooraf de garantie krijgt dat hij tijdens zijn verblijf niet wordt opgepakt, wil Justin zijn standpunt heroverwegen.

Argentijnse Beliebers voeren actie
Argentijnse Beliebers voeren actie (Foto: BuzzE)