Justin Bieber schrapt meet & greets

De speciale ontmoetingen met fans zijn een aanslag op het emotionele gestel van Justin Bieber. De popster schrapt de traditie dan ook uit zijn wereldtour, kondigt hij aan.

"Ik geniet ervan om zulke geweldige mensen te ontmoeten", schrijft de popster op Instagram over de ontmoetingen tijdens de tour waarvoor fans speciale VIP-kaartjes konden kopen. "Maar de spirituele energie van de mensen trekt me zo leeg dat ik er uitgeput en ongelukkig van raak. Ik wil mensen laten lachen en gelukkig maken, maar niet ten koste van mezelf."

Justin heeft nog een flinke tour voor de boeg en hij kiest er dan ook voor op zichzelf te focussen. "Het moeten voldoen aan de verwachtingen van de mensen geeft teveel druk op mijn schouders. Ik wil niemand teleurstellen, maar met een gezonde geest kan ik jullie de beste show geven die jullie ooit hebben gezien", legt hij uit. "Het spijt me echt en zou willen dat het me niet zo zwaar zou vallen."

TMZ meldt een geobsedeerde fan tijdens een concert maandag de doorslag gaf voor Justins beslissing. De opdringerige vrouw stond al op de zwarte lijst en probeerde in de buurt te komen van haar idool. Het incident kon worden toegevoegd op een lijst van voorvallen, zo werd de zanger eerder al eens aan zijn haar getrokken, werden zijn kleren kapot getrokken en besmette iemand hem eens met de griep. Tijdens de tour zal hij nog wel groepsontmoetingen doen zonder individuele interactie, maar de individuele ontmoetingen behoren voorlopig echt tot het verleden.

Justin Bieber schrapt meet & greets
Justin Bieber schrapt meet & greets (Foto: BuzzE)