Demi Moore geschokt na dode man in zwembad

Demi Moore zegt dat ze van slag is nadat ze hoorde dat er een man dood in haar zwembad werd aangetroffen. Dat meldt Us Weekly.

"Ik ben in absolute shock", meldt de actrice in een statement. "Ik was in het buitenland om mijn dochters op te zoeken voor een verjaardagsfeest toen ik het verschrikkelijke nieuws hoorde. Het verlies van een kind is een ongelooflijke tragedie en mijn medeleven gaat uit naar de familie en vrienden van deze jongeman. Hopelijk kunnen jullie de privacy respecteren van iedereen die hierbij betrokken is."

Zaterdag werd een 21-jarige man dood aangetroffen in het zwembad in het huis van Moore in Los Angeles. Niemand van het gezin van Moore zelf was aanwezig tijdens het huisfeestje waarop het incident plaatsvond. Bij het feestje zouden vijf mensen aanwezig zijn geweest, onder wie een dienstmeisje van de familie. Dochter Scout Willis vierde haar twintigste verjaardag in Frankrijk, waar behalve moeder Demi ook dochter Tallulah bij aanwezig was. Rumer Willis is momenteel in New York, waar ze zich voorbereid voor haar rol in de musical Chicago.

Demi Moore geschokt na dode man in zwembad
Demi Moore geschokt na dode man in zwembad (Foto: BuzzE)