Blok en Fok: seksshop voor studenten

Eindelijk heeft België z'n eigen FOK! De invulling is alleen een beetje anders dan in Nederland. Blok en Fok is de naam van een nieuwe online seksshop die zich specifiek richt op studenten die examen moeten doen.

Waar FOK! het hele jaar door tetten én nieuwsposts van Djeez heeft, moeten Belgische jongeren het doen met een tijdelijke webshop. De online sekswinkel is alleen geopend tijdens de periode dat studenten voor hun examens studeren; 'blokken' noemen ze dat in Vlaanderen. De webshop door studenten met 'goesting', voor studenten met 'goesting', is een paar dagen geleden online gegaan.

Leuke speeltjes
De oprichters van Blok en Fok zijn twee studenten Handelswetenschappen aan de Universiteit van Gent. 'Wij ondervinden dat de goesting van studenten tijdens de blokperiode stijgt en we willen hen op een anonieme en snelle manier aan leuke speeltjes helpen', zeggen ze op hun website.

Afhankelijk van het succes willen de oprichters de sekswebshop voortaan elk jaar in de examenperiode openen. Dat lijkt te lukken, want de bestellingen komen inmiddels al rap binnen. Een opblaasbaar schaap met de naam 'Dolly' blijkt het populairste product. Maar in het assortiment vind je eveneens condooms, glijmiddel, opblaaspoppen, dildo's en vibrators (ook in de kleur paars).