Meisje toont tieten voor 18e verjaardag

Mallorca is opnieuw opgeschrikt door een pikant filmpje uit een etablissement aldaar. Ditmaal is een video opgedoken waarin een meisje flink te grazen wordt genomen in een discotheek. Zo wordt er met haar tieten gespeeld, om zo haar achttiende verjaardag te vieren.

Op de beelden is te zien hoe de jonge adolescente wulps op de bar ligt. Vervolgens knoopt een jongen haar beha los, waarna een ander slagroom op haar tepels spuit. Vervolgens wordt een borrelglaasje tussen haar tieten geschoven en wordt dit gevuld met drank.

Hierna likken verschillende mannen haar snoeiharde tepels en wordt zij gekust. Uiteindelijk kijkt het meisje verontrust toe hoe een jongeman zijn vleeslap in haar mond dwingt terwijl zij door een ander op haar tieten wordt geslagen. Vervolgens houdt de eerste man op met tongen, waarna een ander het stokje overneemt.

Het meisje in het filmpje vierde die avond naar verluidt haar achttiende verjaardag. Omstanders hebben het feestje gefilmd en online gezet. De gemeenteraad van Punta Ballena heeft gisteren toegezegd de zaak te zullen onderzoeken.

Een gekuiste versie van het bewuste filmpje