Gratis drankje voor een pijpbeurt

Twee kroegen op het Spaanse eiland Mallorca liggen hevig onder vuur. Personeel van de kroegen aldaar geeft gratis drankjes weg aan jonge vrouwen in ruil voor een korte pijpbeurt.

In ons land is het fenomeen 'breezersletjes' al over haar hoogtepunt heen, maar in Spanje blijkbaar nog niet. Daar wordt nu een onderzoek ingesteld nadat een filmpje op internet opdook over de praktijken in bars op Mallorca.

Op de beelden is te zien hoe een jonge vrouw in een kroeg in Magalouf een zogeheten 'mini-fellatio' uitvoert bij een jonge knaap. Tijdens deze seksuele uitspatting heeft de dame in kwestie slechts enkele seconden de kloppende roede van de vakantieganger in haar mond. Vervolgens krijgt de vrouw een gratis drankje.

De autoriteiten overwegen nu stappen te ondernemen tegen beide etablissementen. Hoewel er eigenlijks niets strafbaars gebeurt, is het wel 'moreel verwerpelijk'. Kroegeigenaren in Magalouf zijn juist boos dat de zaak zo wordt opgeblazen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Update 14.15 uur:
Inmiddels is er, met dank aan S.lappepiemel, een filmpje opgedoken van zo'n breezahslet. Op de hevig gecensureerde beelden is te zien hoe een blondje een tiental jonge knapen allemaal voor slechts twee seconden pijpt. Te kort om er überhaupt een stijfje te krijgen, maar goed.

Update 17.00 uur:
Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om, uiteraard, een Britse jongedame, zo weet Mirror Online. Ze heeft maar liefst 24 jonge knapen kortstondig gepijpt. De beloning: een flesje Spaanse wijn van 3 euro. Haar moeder zal wel erg trots zijn...