[Roddelcorner] Putin getrouwd & Giroud ging vreemd

Elke week gaan we hier op FOK!sport het roddel- en randnieuws samenbrengen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kan je in deze berichten vinden. Elke woensdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

'Putin stiekem getrouwd met atlete'
De geruchten dat Vladimir Putin in het geheim een relatie heeft met Alina Kabaeva gingen al een tijdje. Die geruchten werden versterkt toen Kabaeva tijdens de openingsceremonie het olympisch vuur door het stadion mocht dragen. Normaal gesproken is zoiets alleen weggelegd voor de grootste olympiërs van het gastland en de Russin heeft 'slechts' één gouden medaille gewonnen. Kabaeva haalde als gymnaste goud op de Olympische Spelen van Athene in 2004. Na haar sportieve carrière ging ze de politiek in bij de partij van Putin.

De 61-jarige president van Rusland scheidde vorig jaar officieel van zijn vrouw. Sindsdien gingen de verhalen over de liefde van Putin voor de 30-jarige atlete al rond. Nu gaat het verhaal dat de geliefden in het geheim getrouwd zouden zijn. Sinds kort dragen beiden een grote, opvallende ring weet Privé ons te vertellen. Daar kan natuurlijk maar één conclusie uit getrokken worden.......

Putin onderscheidde Kabaeva in 2005 met een hoge Russische onderscheiding (WikiCommons/Russian Presidential Press and Information Office)
Putin onderscheidde Kabaeva in 2005 met een hoge Russische onderscheiding (WikiCommons/Russian Presidential Press and Information Office)

Vier kilo kaneel op je knar
Elk land heeft zijn tradities en vandaag presenteren we jullie een typisch Deense traditie. Als een jongeman daar zijn 25ste verjaardag viert en nog ongetrouwd is dan staat hem wat bijzonders te wachten. De jonge man krijgt dan namelijk een berg kaneel over zich heen. Dit zorgt natuurlijk voor veel hilariteit, dus voor voetballers is dit een prachtige traditie. Odense-spits Jeppe Hansen moest er op zijn verjaardag ook aan geloven:

Jeppe Hansen krijgt een zak kaneel cadeau (Bron: YouTube)

Atleten nemen zwerfhonden uit Sochi mee naar huis
Voor de Winterspelen in Sochi waren de zwerfhonden in Sochi regelmatig wereldnieuws. De Russen zouden zo'n 300 zwerfhonden per maand gedood hebben om overlast van de beesten tijdens de Spelen te voorkomen. Dit stuitte uiteraard internationaal op veel weerstand. Nu de Winterspelen in volle gang zijn helpen de atleten zelf met het oplossen van het probleem. Diverse sporters hebben een zwervende viervoeter onder hun hoede genomen en zijn van plan het beestje mee naar huis te nemen.

In de Twitter-rubriek kon je al zien hoe skiër Gus Kenworthy verliefd was geworden op vier puppy's. Inmiddels volgen meer atleten zijn voorbeeld. Onder andere de Amerikaanse skiester Britta Sigourney en haar landgenote en delegatiewoordvoerster Amanda Bird hebben hun hart verloren aan een zwerfhond. Snowboardster Lindsey Jacobellis kon deze hond niet achter laten in Sochi:

Rodel mee in de bobbaan van Sochi
Matt Mortensen biedt ons op YouTube een inkijkje in wat een rodelaar meemaakt in de baan. Met een camera op de helm daalde de Amerikaanse rodelaar af in de olympische bobbaan.

 

Dit maakt een rodelaar mee (Bron: YouTube)

Giroud biedt excuses aan voor slippertje met model
Arsenal-speler Olivier Giroud gelooft niet zo in een goede nachtrust voor de wedstrijddag. In aanloop naar de wedstrijd van Arsenal tegen Crystal Palace liet de voetballer bikinimodel Celia Kay naar zijn hotelkamer komen. Zoals zo vaak in Engeland lekt zoiets uit. Giroud ontkende eerst zoals te doen gebruikelijk. Maar nadat er in The Sun foto's verschenen van de speler in zijn onderbroekje was er weinig ontkennen meer aan. Op Twitter ging de Fransman diep door het stof:

Curling volgens Sir David Attenborough
Sir David Attenborough staat vooral bekend om zijn natuurdocumentaires. Met zijn onmiskenbare stem begeleidt hij de prachtige BBC-documentaires en vertelt hij over wat er gaande is in de natuur. Speciaal voor de Olympische Winterspelen in Sochi ontrafelt hij voor de kijkers het curling in de voor hem kenmerkende stijl.

Sir David Attenborough ontrafelt het geheim van curling (Bron: LiveLeak)

Lied voor de Jamaicaanse bobbers
Fans hebben een lied gemaakt voor het bobteam uit Jamaica. De bobbers die het feestnummer van de bobbaan zijn kwamen helaas eerder deze week niet verder dan de 29e plaats. The Bobsled Song is precies gemaakt op de lengte van de baan.

 

The Bobsled Song (Bron: YouTube)