FOK! wat een weer...Wolkenvelden

Ik had afgelopen donderdag natuurlijk een prachtige dag, maar mooie liedjes duren nooit lang zeggen ze en in dit geval komt dat ook helemaal uit. Een groot en krachtig hogedrukgebied gaat vanaf vandaag ons weerbeeld voor lange tijd bepalen. Vanmiddag en morgen is het daarbij nog vrij zacht, echter de temperaturen gaan vanaf dinsdag zakken zónder dat het echt winter gaat worden.

Het zal echt nog een hele klus worden om de komende dagen met een leuk weerpraatje te komen, maar mijzelf kennende komt dat uiteraard wel weer goed. 

Net als gisteren zal het ook vandaag overwegend bewolkt zijn. Op een enkel spatje motregen na, blijft het verder wel overwegend droog. De kans op een paar opklaringen is iets groter dan gisteren. Het kwik loopt op tot ongeveer 9 graden en er staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 StormSte
Afgelopen donderdag stormde het en het zou raar zijn geweest als ík niet buiten was geweest. Het was mooi om te ervaren dat je de wind steeds verder voelde aanwakkeren. In eerste instantie sloeg het water nog niet over de kade heen, maar na een half uurtje dus wel. Heerlijk was het!