[NFL] Redskins geven overwinning uit handen

De Washington Redskins hebben vannacht nagelaten om hun seizoen iets minder treurig te laten ogen. In het vierde kwart gaven ze een voorsprong op de New York Giants uit handen. Het werd uiteindelijk 17-24 voor de Giants.

De Redskins pakten aanvankelijk de leiding in het duel. Alfred Morris maakte na ruim acht minuten de eerste touchdown van de wedstrijd. Logan Paulsen verdubbelde deze score in het begin van het tweede kwart. Een strakke pass van quarterback Robert Griffin ging er aan vooraf. Tevens werd er slecht verdedigd door de Giants.

Na deze touchdown kwam de aanval van de Giants wat beter op gang. Andre Brown en Brandon Myers maakten achter elkaar touchdowns om zo de score weer gelijk te trekken. Bij de touchdown van Myers ging er een goede pass van Giants' quarterback Eli Manning aan vooraf.

Na rust waren beide teams slecht in het aanvallen. Er werden veel fouten gemaakt en dat resulteerde in weinig scorende plays. De Redskins pakten uiteindelijk opnieuw een voorsprong door een field goal van Kai Forbath. Met de voorsprong van drie punten die dat opleverde gingen ze het laatste kwart in.

In dit laatste kwart moesten de Giants op zoek naar punten en de Redskins lieten dat na een halve minuut al toe. Brown rushte zijn tweede touchdown van de avond binnen en de Redskins stonden voor het eerst in de wedstrijd op een achterstand. Een flinke inspanning van de Redskins om de wedstrijd alsnog in hun voordeel te laten eindigen leverde uiteindelijk geen resultaat op. De Giants gooiden met nog drie minuten te spelen de wedstrijd op slot door middel van kicker Josh Brown die met een field goal de eindstand van 17-24 op het scorebord zette.

Zo blijven de Redskins laatste en klimmen de Giants weer wat omhoog.