'Vriend wil Kerry Katona ten huwelijk vragen'

George Kay is van plan om Kerry Katona ten huwelijk te vragen. Volgens de Britse krant Daily Mirror heeft de ex-rugbyspeler een ring gekocht en gaat hij volgende week op zijn knieën voor de 32-jarige zangeres.

De twee zijn pas tweeënhalve maand bij elkaar, maar Kay is er naar verluidt zeker van dat Katona 'de ware' is. Hij heeft al aan zijn vriendin verteld dat hij klaar is voor een huwelijk en Kerry wacht sindsdien gespannen af. Kay wil Katona tijdens een vakantie in Dubai een aanzoek doen.

Kay, die twee jaar geleden in de gevangenis zat wegens chantage, heeft zijn schoonmoeder al om haar zegen gevraagd. "Haar moeder Sue had wel haar bedenkingen omdat het te snel zou gaan, maar ze heeft Kerry nog nooit zo gelukkig gezien", vertelt een bron.

Katona heeft al twee huwelijken achter de rug. De zangeres, die momenteel met Atomic Kitten aan een comeback werkt, heeft twee kinderen uit haar huwelijk met voormalige Westlife-zanger Brian McFadden. In 2007 trouwde ze met taxichauffeur Mark Croft, maar ook dit huwelijk strandde na twee jaar.