Jason Momoa in nieuwe film van Walter Hill

Nadat hij eerder producties maakte zoals Conan the Barbarian, A Game of Thrones en Stargate: Atlantis, lijkt het er op dat Jason Momoa zijn barbaarse sandalen kan inruilen voor een paar snellere stappers. Hij zal binnenkort te vinden zijn op de set van de nieuwe film van Walter Hill. Een voorlopige werktitel van de film is Headshot. Naast Momoa zien we Sylvester Stallone en Sung Kang in de hoofdrol.

In Headshot draait het om een politieagent en een huurmoordenaar die samen gaan werken, om de moordenaar van hun partners te pakken te krijgen. Stallone speelt de huurmoordenaar, Kang is de agent en Momoa zal de rol van Keegan, de moordenaar, spelen. Mooie kans voor Momoa om eens in een realistische film te spelen. Of op zijn minst, zo realistisch als dat een Stallone actiefilm kan zijn.

Headshot is gebaseerd op de Franse Bullet In The Head stripverhalen van Alex "Matz" Nolent en Colin Wilson. Het zal de eerste film van Hill zijn sinds 2002. De film wordt opgenomen in Louisiana. Na het afronden van de opnames voor deze film kan Momoa direct door naar Mexico voor opnames van zijn volgende film: de postapocalyptische actiefilm The Samurai waarin het draait om het gebrek aan drinkwater.