Nederlandse penis slaat geen pleefiguur

Altijd al willen weten welke aardbewoner de grootste piemel heeft? De vooroordelen blijken helaas waar: het zijn de negers die gezegend zijn met de grootste jongeheer. Toch hoeven Nederlandse mannen zich niet te schamen.

Een blik op de kaart, die met behulp van kleuren aangeeft wie het zwaarst is geschapen, leert ons dat de mannelijke inwoners van Congo-Brazzavile met 17,93 centimeter de grootste bazen zijn. Zij worden op de voet gevolgd door de inwoners van Ghana (17,31 centimeter) en Venezuela (17,1 centimeter).

Het andere vooroordeel klopt ook. Aziaten hebben werkelijk maar een klein lulletje. De Zuid-Koreanen hebben met een gemiddelde lengte van slechts 9,66 echt een reden om te huilen. Ook de echtgenotes van Indische (10,24 centimeter) en Chinese mannen (10,89 centimeter) kunnen beter een man uit het buitenland halen.

Nederland kan met een gemiddelde lengte van 15,87 een lange neus trekken naar de Duitsers (14,84 centimeter). Ook is die van ons net 0,02 centimeter langer dan die van de Belgen. Alle gemeten lengten slaan overigens op een penis in werkhouding.

Lieve dames, ook alvast weten waar je je volgende vakantie gaat plannen? De complete kaart is hier te bekijken.