Dries Roelvink ruziet met ex-vrouw

Dries Roelvink trouwde onlangs voor de twee keer in zijn leven, maar zijn ex-vrouw is nog niet uit beeld. Dries betaalt al anderhalf jaar de hypotheek van het huis van Luciënne en zijn twee zoons. De zanger kan het bedrag niet langer betalen en schakelt een rechter in.

Roelvink moet maandelijks 1600 euro ophoesten voor de hypotheek. "Mijn huidige vrouw Honoria heeft de laatste maanden zelfs meegeholpen met het betalen van die woonlasten", vertelt Roelvink in het AD. "Maar het houdt een keer op. Zij gaat dat niet voor altijd doen."

De 51-jarige zanger hoopt dat zijn vrouw en twee zoons een huurwoning kunnen betrekken. "Dan kan ik pas aan de financiële eis van Luciënne voldoen. Op dit moment is dat gewoon niet haalbaar. Dus nu laat ik het maar aan de rechter over." De rechter buigt zich 6 oktober over de zaak.

Roelvink is erg openhartig over zijn inkomsten. "Er wordt gesuggereerd dat ik drie ton per jaar bij elkaar schnabbel, maar dat is niet waar", zegt de zanger. "Een optreden van een half uur kost misschien 2500 euro, maar daar zie ik zelf maar zevenhonderd euro van terug."


(Foto: Novum)