Lord of the Rings Online bestaat twee jaar

Het is vandaag exact twee jaar geleden dat de MMORPG Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar in de winkels verscheen. De game doet het ondanks de moordende concurrentie van World of Warcraft nog steeds prima en heeft in de loop der tijd ook een hoop nieuwe content gekregen. Turbine heeft veel nieuwe zogenaamde boeken uitgebracht met meer content en ook verscheen de expansion Mines of Moria.

"We zijn ontzettend blij dat we LOTRO’s tweejarig bestaan met zo'n fantastisch programma kunnen vieren," aldus Laura Bishop, Global Product Marketing Manager bij Codemasters Online. "Er kan in twee jaar tijd veel gebeuren in de wereld van MMO’s. Het is dus een geweldige prestatie dat LOTRO in deze twee jaar een fantastische spelersclub heeft weten op te bouwen en te behouden, vooral als je bedenkt dat er een behoorlijk aantal high-profile MMO launches waren. Dit belooft dus een fantastisch feest te worden en een goed begin voor een nieuw jaar vol spannende ontwikkelingen."

Een tweede verjaardag betekent natuurlijk feest en geen feest is compleet zonder cadeautjes. Zo kun je een toegangscode krijgen voor de game door tot de eerste 2.000 mensen te behoren die vandaag inloggen op Eurogamer en via Play.com kun je een reis naar de States winnen waar je mag dineren met de staf van Turbine.

Op FOK!games hebben we ook een leuke prijs, we gaan namelijk de game weggeven. Niet in de vorm van inlogcodes, maar een limited edition van het originele spel. Dit pakket is erg exclusief, want in de Benelux waren er maar 500 beschikbaar. Naast de game heb je dan ook een lifetime subscription en natuurlijk andere leuke extra's. Om kans te maken hoef je alleen hier een vraag te beantwoorden.