Serveerster ontslagen na steunen goed doel

De 36-jarige Stacey Fearnall uit Canada dacht een goede daad te verrichten door haar haar af te laten knippen en te doneren aan het kankerfonds. De baas van de serveerster dacht hier echter anders over en ontsloeg de, inmiddels kale, serveerster.

De baas van het restaurant waar Fearnall werkzaam was meldt dat de serveerster pas terug hoeft te komen als haar lokken weer terug zijn gegroeid. Stacey meldt aan ABC News dat ze dit aanbod afslaat: "Ze respecteren me niet dus ik ga niet meer terug. Het is toch belachelijk dat hij me straft voor een goed doel."

De vader en tante van Stacey zijn allebei gestorven aan kanker en haar neef en een vriendin strijden momenteel tegen de ziekte. De inwoners van Owen Sound, de plaats waar Stacey werkte, reageren geschokt. Eén van hen merkt op: "Waarom zou een man zijn hoofd wel kaal mogen scheren en een vrouw niet".

De rode lokken van Stacey hebben 2700 dollar opgebracht. De restauranteigenaar wil geen commentaar geven op de kwestie tot hij zijn advocaat heeft gesproken.