Familiedrama in Roosendaal

Icoon BinnenlandsIn een woning aan de Jakobijnberg in Roosendaal zijn vanmiddag de lijkjes gevonden van twee kinderen. Het gaat om een meisje van zes en een jongen van vier jaar. Vermoedelijk heeft de vader de kinderen omgebracht.

De ambulancedienst kreeg rond 15.15 uur een melding binnen over de vondst. Op dat moment waren de kinderen nog in leven. Een traumahelikopter vloog uit, maar korte tijd later zijn de kinderen overleden. Reanimatiepogingen mochten niet meer baten.

De politie is een groot onderzoek begonnen. Er komt een buurtonderzoek en de technische recherche verricht een sporenonderzoek, dat de hele avond zal duren. De politie zet 25 man op de zaak.

Omstanders hebben gemeld dat de moeder schreeuwend de straat op is gerend. De ouders zouden in een scheiding liggen. Het vrijstaande huis staat te koop. Het huis is momenteel afgezet door een groot zwart scherm en de politie heeft de straat afgezet.

Er is nog niemand aangehouden, maar de politie verwacht dat er vanavond nog een arrestatie volgt. De moeder wordt opgevangen door vrienden. De vader is spoorloos; de politie is naar hem op zoek.
Submitter:  Bron: ANP / Novum / Telegraaf