Bruiloftsfoto's in tuin Paleis Soestdijk

De tuinen van Paleis Soestdijk zijn vanaf 15 december voor iedereen toegankelijk. Voor de prijs van 5 euro per kaartje (reserveren is niet nodig) ben je al in de tuinen. Verwacht wordt dat vooral de eerste maanden bruidsparen massaal hun weg zullen vinden naar het gebied rond het vroegere onderkomen van koningin Juliana en prins Bernhard. Volgens de Rijksgebouwendienst is dat echter geen probleem.

Het paleis zelf is pas vanaf 1 februari toegankelijk voor publiek van "buiten". In de periode tussen 15 december en 1 februari is het paleis alleen te bezichtigen door de inwoners van Soest en Baarn. Er wordt echter een uitzondering gemaakt: op 9 december is Bill Clinton te gast tijdens een speciale bijeenkomst, georganiseerd door de Nationale Postcode Loterij. Deze bijeenkomst mag bij wijze van uitzondering op paleis Soestdijk gehouden worden.

Voor de liefhebbers: voor 12,50 euro kun je vanaf 1 december kaartjes reserveren op de website www.paleissoestdijk.nl (momenteel in onderhoud) voor rondleidingen in het paleis. Op de website staan dan ook tips voor mensen met een rolstoel of rollator.

Tuin Soestdijk
Nu nog gesloten voor publiek