Politie bekogeld na burenruzie

Vince_Taylor had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Binnenlands nieuwsBij een burenruzie in Heemstede is de politie met eieren en flesjes bier bekogeld nadat zij de ruzie tussen twee vrouwen wilde sussen. De ruzie ontstond doordat een bewoonster haar ontevredenheid uitte over de gemeente, omdat deze electra, gas en licht bij haar hadden afgesloten. De vrouw had daarvoor een oplossing bedacht: ze tapte af via een buurvrouw.

Echter, haar overbuurvrouw had dit opgemerkt en gaf dit door aan de gemeente. De vrouw reageerde hierop door de ruiten van de woning van haar overbuurvrouw in te gooien. Hierdoor ontstond een handgemeen tussen de twee vrouwen, die steeds verder uit de hand begon te lopen. Zo was de vrouw die de stroom had afgetapt van de buurvrouw, het huis van haar overbuurvrouw binnengekomen en had een regenpijp kapotgemaakt.

Toen de politie wilde ingrijpen, bleef deze niet ongedeerd. Diverse bierflesjes en eieren zijn richting de politie gegooid. Ook werden er dreigementen tegen de politie geüit. Uiteindelijk heeft de politie de vrouw en haar drie kinderen aangehouden, samen met zes anderen die bij de ruzie betrokken waren.