Whitney Houston aan de drugs

Ikke had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Arista, de platenmaatschappij van Whitney Houston, heeft de zangeres onder curatele gesteld. De platenmaatschappij heeft twee vrouwen aangewezen die de zangeres vierentwintig uur per dag in de gaten moeten houden en erop moeten toezien dat ze haar afspraken nakomt.
De zangeres zou verslaafd zijn aan drugs en er hierdoor niet helemaal met haar koppie bij zijn. Zo ging haar optreden tijdens de jaarlijkse Oscar-uitreiking onlangs niet door omdat Houston de teksten van haar liedjes niet kon onthouden.

Arista wees de twee vrouwen eerder aan om te bereiken dat zij het concert ter gelegenheid van het vijfentwintigjarig bestaan van de platenmaatschappij niet zou vergeten. Maar zij heeft inmiddels besloten de zangeres de gehele dag in de gaten te laten houden.

Een kennis van de zangeres meent dat de maatregel werkt. "Whitney schijnt te aanvaarden dat deze vrouwen haar de steun kunnen geven die zij nodig heeft en zij op hun beurt hebben de strenge instructie om Whitney te behoeden voor ondoordachte handelingen."

Geld maakt meer kapot dan je lief is...

Submitter:  Bron: <a href="http://www.nu.nl/" target=new>Nu.nl</a>