FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 13 oktober 1999

M. Jackson zegt af...

Ons grote vrienden van planet inet hebben zojuist officieel van het management van Michael Jackson vernomen dat het geplande millennium concert niet doorgaat! Als reden geeft Michael dat hij bang is om met 't Y2K probleempje te vliegen en dat ie 't te druk heeft met z'n nieuwe album.

Marco en Joep gingen hem reeds voor... Ook hun optredens zullen niet doorgaan... Ik wacht met spanning op het bericht dat ook Rolf X en Daphne D niet gaan werken op 31 december.

Panis uit de F1 volgend jaar

Vandaag maakte Olivier Panis bekend dat hij volgend seizoen niet zal terug keren in het Formule1 circus.

De Fransman, die momenteel uitkomt voor het Franse Prost team, zal volgend jaar in de Duitse Touringcar series.

Nu Panis ervoor heeft gekozen niet volgend jaar in de Formule1 te rijden blijft er nog steeds een grote kans voor Tom Coronel om te rijden voor het Britse Arrows team.

Arrows praat momenteel met hun huidige rijders (Takagi & De la Rosa) over een plaatsje voor volgend jaar, maar, zo zei een woordvoerder van het Arrows team, er wordt ook met Coronel nog onderhandeld.

Neem strax ook je emailadres mee

Sinds een tijdje is het mogelijk om je mobiele telefoonnummer mee te nemen als je naar een andere mobiele aanbieder overstapt.

Vanaf begin volgend jaar hebben particulieren de keuze hun eigen domeinnaam vast te leggen. Je kunt dan bijvoorbeeld een homepage opzetten als www.jeachternaam.nl, met bijbehorende emailadressen (jantje@jeachternaam.nl en pietje@jeachternaam.nl ).
Tot nu toe was het alleen voor bedrijven mogelijk om een dergelijke naam te registreren.

---

UPDATE:
Het schijnt anders te verlopen dan ik hierboven heb vermeld. De naam Jansen (bijvoorbeeld) zijn er (te) veel in Nederland. Om toch alle Jansens de keuze te geven een domeinnaam te registreren, wordt het www.jansen.priv001.nl en www.jansen.priv002.nl Zo geldt dit voor alle particulierennamen. Iets minder aantrekkelijk dus..

Verdachte Vaatstra-moord in Turkije opgepakt

De Turkse politie heeft de 27-jarige Irakese asielzoeker Ali Hussein Hassan, die wordt beschouwd als hoofdverdachte van de moord op de 16-jarige Marianne Vaatstra uit Zwaagwesteinde, opgepakt.

Een team van Nederlandse politiemensen is naar Turkije afgereisd om de Irakees zo snel mogelijk naar ons land te krijgen.

De familie van Marianne Vaatstra is op de hoogte gebracht van het nieuws.

Met hulp van de Nederlandse politie hebben de Turkse autoriteiten de man kunnen lokaliseren. Op last van de Nederlandse justitie is enige tijd een Nederlands telefoonnummer afgetapt, waarmee de verdachte regelmatig vanuit Turkije contact opnam.

N'SYNC aangeklaagd door platenbaas

BMG Music en Continental Records hebben een schadevergoeding van $150 miljoen geeist van de 5 leden van de de groep N'SYNC, en hun nieuwe platenmaatschappij Zomba Records, een sub-label van Jive-records.

N'SYNC zou contractbreuk hebben gepleegd door naar Zomba Records te gaan.
BMG en Continental Records willen tevens dat de groep stopt met het gebruiken van de naam N'SYNC. Continental Records zou het trademark op die naam hebben.

Verwacht wordt dat de zaak geregeld kan worden zonder de groep op te hoeven breken.

Vrouw overreden door eigen auto

In Wallingford, Connecticut is een 85-jarige vrouw overreden door haar eigen auto.
De vrouw had haar auto op de oprit van haar huis geplaatst en was naar de brievenbus gelopen om de post te pakken. De auto rolde achteruit, reed haar omver en kwam met een wiel op haar rug tot stilstand.
De vrouw werd verpletterd en ter plaatse dood verklaard.
Misschien een idee om de handrem eens te gebruiken ?

Vrouw William Shatner mede door alcohol om het leven gekomen

De lijkschouwer van Los Angeles is tot de conclusie gekomen dat alcohol en medicijnen een grote rol hebben gespeeld in de verdrinkingsdoor van Nerine Shatner - de vrouw van akteur William 'captain Kirk' Shatner.
Mevrouw Shatner had een alcohol promillage van 2.7, drie maal zoveel als in California wettelijk is toegestaan als je wil gaan autorijden (en ook voor zwemmen blijkt 2.7 iets teveel te zijn - red.). Er werd ook Valium in haar lichaam gevonden.

Nerine Shatner brak haar neck toen ze in het zwembad van hun huis wilde duiken.

Man opgepakt na 12 jaar in kuil verstopt te hebben gezeten

In Peking, China is een man opgepakt die al 12 jaar werd gezocht wegens het stelen van ongeveer 30 gulden uit een huis in het zuidelijke plaatsje Xinyuan in 1987.

De politie had al vele malen tevergeefs zijn huis doorzocht, maar de man was onvindbaar.
Tijdens de zoveelste zoektocht door het huis merkte iemand echter iets vreemds op aan een van de kasten. Na het verplaatsen ervan vonden ze de man in een kuil onder de kast. De man had hierin 12 jaar geleefd en kwam in al die tijd alleen af en toe 's nachts uit z'n schuilplaats.

De man zal alsnog vervolgd worden wegens diefstal.

CAM@HOME afgesloten door UPC/Chello

A2000, dat sinds kort Chello is wat weer onderdeel is van UPC, heeft Corrie en Rickert's beroemde en al jaren populaire site CAM@HOME afgesloten.
De site was een van de eerste Nederlandse webcam sites en werd in korte tijd immmens populair. UPC/Chello vond echter dat er teveel traffic gegenereerd werd en trok de stekker eruit.
Corrie vertelde me dat UPC/Chello de stekker eruit trok als noodmaatregel omdat anders de servers het zouden begeven, maar aangezien er gister geen record aantal bezoekers of iets dergelijks werd gehaald en de site al sinds Maart 98 op de server staat kan deze opmerking meteen naar het land der fabeltjes, waar meneer de Uil er misschien wat mee kan.

Nu is het algemeen bekend dat Chello (een maatschappij die ontstaan is uit Quicknet) nou niet echt hoogstaande kwaliteit en service levert. Althans, dat vinden veel, HEEL veel van de gebruiker.

Op de CAM@HOME site staat onder meer het volgende:
Our ISP deleted all the content of our page. We are now fighting them to get the files and the page back online. Want to complain? Mail UPC/Chello !


Lees er alles over op CAM@HOME


Petertje slechte bui ?

Volgens de heer Olsthoorn van Planet gaat het interview met Martin nergens over. Wat de heer Oolshoorn ontgaan is is waarschijnlijk dat er hier toch wel kritische vragen zijn gesteld aan Martin over de gang van zaken bij Veronica. Iets waar hij tot nog toe nou niet echt de kans voor heeft gehad om zich daarover te uiten.

"Ook Fokzine, de uitgave die Big Brother kritisch volgde, gaat overstag. Ze publiceert een interview met Martin en vindt dat onthullend. Het gaat, uiteraard, nergens over."


Gaat overstag ?
Er staat al weken lang een oproep voor Martin en Tara om zich te melden op de site. Ik zou van de heer Olsthoorn weleens willen weten op welke manier we dan overstag zijn gegaan ? We zijn nog steeds een site die kritisch tegenover sommige zaken staan, maar we hebben nog nooit beweerd tegen Veronica of wie dan ook te zijn. Dat staat zelfs letterlijk op de pagina's waar hij al eerder vol enthousiasme naar verwees.

Verder noem ik het NERGENS onthullend. Wel noem ik het openhartig, maar een simpel woordenboek erbij pakken en hij had het verschil in betekenis kunnen zien.

Het spijt me, maar ik deel het persoonlijke vendetta dat de heer Olsthoorn lijkt te hebben niet helemaal (wel deels )

Lees HIER het stukje van Peter. Het interview met Martin vind je HIER.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.