FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van zondag 4 februari 2007

Vreemde Japanse humor deel 235645

Japanse humor en Japanse televisie ze zijn een regelmatig terugkerend onderwerp hier op het FOK! weblog, en terecht want er blijven vreemde dingen komen uit het land van de rijzende zon.

Neem nu dit verborgen camerafilmpje, een smal straatje een eenzame voetganger en een hele horde mensen die het straatje in komt stormen, en klaar is de Japanse televisie.....

Met dank aan Brammie1 voor de submit.

In the picture! (met prijs)

Verzin een onderschrift bij deze foto!
"Bezoekers van de Fok!Games meeting stuitten op onbekend organisme"

En de top 5:

5: garnaalboot: "Werknemers Microsoft op zoek naar nieuwe achtergrond Windows Vista"
4: DeWaasheid: "Nieuwe slipcursus enthousiast ontvangen"
3: Pink_Floyd : "TELEAC-Cursus liplezen nu ook in het Chinees uitgebracht"
2: Chanty: "Wat een kutfoto."

Update: Leukste onderschrift verzonnen en nr 1: Ryoga

Er valt wat te winnen! want iBOOD is zo vriendelijk een aantal leuke prijzen ter beschikking te stellen in verband met de feestmaand en de eerste weekprijs gaat naar de bedenker van het leukste onderschrift van de komende week. Dat gaat als volgt: vandaag, maandag en woensdag is er een In the Picture! waarbij het leukste onderschrift wordt gekozen. Op donderdag kiezen we dan de weekwinnaar. Uiteraard allemaal volledig subjectief...

Ryoga is dus de eerste die meedingt naar de weekprijs.

previous picture

Zandhappen

Ze blijven ook nieuwe extreme sporten uitvinden, voor mensen op zoek naar de ultieme kick is dit het nieuwste van het nieuwste, de sport komt zo te zien ergens uit een woestijnachtig gebied.

Een naam heeft deze nieuwe sport nog niet, ik denk dat zandhappen wel een goeie is, alleen een kleine suggestie de volgende keer toch echt een helm opzetten dan komt de landing een stuk minder hard aan.....

Gave vouwstoel

Kijk als je gaat vissen of als je naar de camping gaat kun je zo'n leuk klapstoeltje gebruiken, maar het zou pas echt stijl zijn als jij met deze stoel-bank-whatever komt aanzetten.
Ik heb geen idee waarvan het gemaakt is, maar het lijkt mij een soort textiel- papierachtig materiaal. Toen ik het filmpje voor het eerst bekeek leek het me nep, computer trucage mbv een green screen ofzo. Maar er kunnen echt mensen op zitten, hoe lang zou het duren voordat ze in productie worden genomen en die Fatboys van de troon stoten?
Met dank aan Blue-eyes voor de linksubmit.

FOK! zoekt nieuw PR-talent!

Ben jij een regelneef die van onderhandelen en relaties opbouwen houdt én heb je altijd al mee willen werken aan FOK!? Dan ben jij misschien wie we zoeken. We zijn namelijk op zoek naar een public relations manager voor de FOK!frontpage.

De functie
Het deel uitmaken van het Public Relations Team op FOK! kent verschillende activiteiten. Als verantwoordelijke voor het organiseren van de prijsvragen voor de Frontpage zijn er twee processen: allereerst het continu fungeren als aanspreekpunt voor tientallen verschillende bedrijven en instanties per mail en soms per telefoon. Ook zorg je ervoor dat de prijsvragen klaargezet worden en beantwoord je mails van users of anderen met vragen of opmerkingen. Tenslotte is betrokkenheid bij FOK! en dan met name de frontpage erg belangrijk. Het is heel belangrijk dat PR meedoet in discussies over beleid en de boel vanuit een PR-perspectief belicht, zodat FOK! zich ook op die manier ontwikkelt.

De eisen
Als lid van het public relations team van FOK! moet je redelijk continu aanwezig zijn. We zoeken dan ook iemand die minimaal 10 uur per week beschikbaar is en bij voorkeur een opleiding heeft gevolgd in de richting communicatie, marketing of PR. Relevante werkervaring is uiteraard een pré. Verder is het prettig als je in de gelegenheid bent om te reizen en bedrijven te bezoeken indien nodig. Je moet accuraat zijn, kunnen plannen, onderhandelen en slagvaardig zijn. Verder hechten we veel waarde aan creativiteit en zoeken we iemand die een echte teamplayer is. PR zijn binnen FOK! is leerzaam, boeiend en vaak erg leuk, maar weet qua tijd waar je aan begint, want 'even' een maandje rustig aan is niet echt makkelijk in te passen.

De beloning
Daar kunnen we heel kort over zijn: die is er niet. FOK! draait op vrijwilligers en dat is in het geval van de PR-afdeling niet anders. Wel krijg je een mobiele telefoon van FOK!, waarvan het abonnement vergoed wordt. De functie biedt je wél een hele mooie kans om aan je CV te werken en om ontzettend veel hands-on ervaring op te doen met relatiemanagement, promotie, onderhandelen, doelgroepenmarketing, online marketing, webanalytics en nog veel meer.

Als het je leuk lijkt om in een volwassen en verantwoordelijke functie mee te werken aan FOK! en om ervaring op te doen als PR-manager van een van de grotere websites van Nederland, stuur dan een mailtje naar pr@fok.nl met daarin een motivatie van wat je kunt en hoe je denkt dat je binnen FOK! past.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1400
special
Random Pics van de Dag #1399
review
Philips M140 M.2. NVMe SSD
review
World of Warcraft: The War Within
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1398
©FOK.nl e.a.