FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van zaterdag 3 februari 2007

Mooi zangtalent...

FOK!ker guiguy (die ons tipte op de volgende filmpjes) is helemaal hoteldebotel van deze lieftallige dame. En ik moet toe geven ze heeft wel iets. Niet heel veel hoor, maar wel iets.

Deze dame (ene Ysabella) houdt erg van zingen en dan voornamelijk van de wat oudere nummers. Als je naar de reacties kijkt, heeft ze al een hele fanschare op YouTube. Dus misschien krijgt ze er nu weer een paar fans voor het leven bij.

Dus speciaal voor guiguy (fap fap) : Let’s Misbehave, What a wonderful World, Cabaret, en mijn persoonlijke favoriet GoldenEye.

Veel plezier!

Met dank aan guiguy voor de submit.

Name that bitchy blogger 2

Omdat de vijf jaar bestaat, worden er veel prijzen weggegeven. Zo ook met 'Name that bitchy blogger'. Om de dag, op de oneven dagen van februari komt er om 20:30 een herkenbare of minder herkenbare foto van iemand van de weblogcrew. Om het iets makkelijker te maken staat er ook een kleine beschrijving bij. Als jij het antwoord denkt te weten, mail je dit naar namethatbitch@fok.nl, met als onderwerp het nummer van de aflevering (vandaag dus nummer 2). Zet het antwoord dus niet in de reacties!

Wat kun je winnen?
printatelier.nl stelt voor de winaar een foto naar keuze geprint op een linnen doek van 40x60 cm beschikbaar. Hierop kun jij dus je favoriete weblogbitch, je eigen bitch of een andere mooie foto af laten drukken.

De puntentelling gaat als volgt: Voor elk goed antwoord krijg je sowieso twee punten. Met een typefoutje (dus bijna goed) krijg je één punt. Bij elke opgave loot ik er één iemand uit die bovenop die twee punten, er twee extra krijgt. Zo is er dus geen gezeur met lifts en dergelijke. Degene die aan het eind van februari de meeste punten heeft, wint deze mooie prijs.

De tweede opgave:

Deze mooie weblogster is 24, zichtbaar een vrouw, ze woont ergens in de provincie Utrecht. Verder is ze getrouwd, stemt ze links conservatief en is katholiek.

Een extra hint: ze studeert maatschappijleer.

Weet jij wie deze bitchy blogger is? Mail naar namethatbitch@fok.nl met als onderwerp 'bitch 2'. Zet in het mailtje ook je nick erbij!

100.000 jaar sex

Heb je morgen of de komende tijd nog niets te doen, stap dan eens in je auto en ga naar Duitsland want het Neanderthalmuseum in Mettmann (net achter Dusseldorf) heeft naast zijn vaste tentoonstelling over de Neanderthalers een tijdelijke expositie over 100.000 jaar sex.

Meer info kun je hier, hier en hier vinden.

Dus altijd al eens willen weten wie en waarom de condooms zijn uitgevonden en waar de eerste condooms van gemaakt zijn dan moet maar eens een kijkje gaan nemen.

Hasta la Vista

Sinds een paar dagen is Windows Vista officieel te koop, volgens de heren van microsoft is het helemaal te gek, uitgebreid getest, kortom heb je een moderne computer dan moet je volgens de marketingheren toch echt Vista gaan gebruiken.

Dat dacht deze man ook, alleen hij had wat problemen, niets doet het, blue screens of death waren aan de orde van de dag, maar zoals altijd is er voor alle problemen een oplossing, hij vond namelijk een machine die niet zo veel problemen had met Vista....

Jezus Christus

En nu niet gelijk boze emails sturen dat ik de naam van Jezus Christus misbruik, het gaat hier om een heel tof beestje die Jezus Christus hagedis als bijnaam heeft.

Want kunnen de meeste dieren niets bijzonders en als je al wilt dat ze iets speciaals kunnen doen dan zul je ze meestal moeten trainen, de Basiliscus plumifrons kan iets heel bijzonders. De naam Jezus Christus hagedis heeft hij namelijk niet voor niets gekregen, hij loopt namelijk over water.

En dat zie ik de gemiddelde hond of kat nog niet doen.....

Wat gebeurt er volgende week

Elke week presenteert FdBeer een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen en evenementen van de komende week. Je kunt hiermee niet alleen je neefjes en nichtjes de loef afsteken op saaie familieverjaardagen, maar ook je ooms en tantes zullen zwaar onder de indruk zijn.

Algemeen
Op 5 februari brengen koningin Elizabeth en prins Philip van Groot-Brittannië een bezoek aan Nederland. Aanleiding voor het bezoek is de viering van het 400-jarig jubileum van de Engelse Hervormde Kerk aan het Begijnhof te Amsterdam.
Op 7 februari opent prins Willem-Alexander in de RAI in Amsterdam een internationaal congres over de ontwikkeling van kust- en deltagebieden, Aquaterra 2007.
Op 10 februari presenteren Heleen van Royen en Marlies Dekkers in de RAI in Amsterdam hun nieuwe boek 'Stout'. Het is een *kuch* "spraakmakend" boek over flirten, succes, macht, lingerie en erotiek.

Politiek
Op 6 februari wordt de begroting voor 2007 definitief vastgesteld door de Tweede Kamer.
Op 7 februari debatteert de Tweede Kamercommissie voor Binnenlandse Zaken met minister Remkes over topinkomens in de publieke sector.
Op 10 februari stelt het PvdA-congres de kandidatenlijst voor de Eerste Kamer vast. Oud-minister Klaas de Vries stond aanvankelijk op een onverkiesbare plek (23) en trok zich daarom teleurgesteld terug. De Vries is nu weer kandidaat en hoopt dat het congres gaat besluiten om hem alsnog een hogere plek toe te kennen.

Sport
Op 7 februari speelt het Nederlands elftal in Amsterdam een oefeninterland tegen Rusland.
Van 9 t/m 11 februari is de eerste ronde van de Davis Cup. In de World Group treft Duitsland Kroatië. Tsjechië speelt tegen de Verenigde Staten en Zwitserland komt in actie tegen Spanje.
Van 9 t/m 11 februari wordt in Heerenveen het WK allround georganiseerd.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1400
special
Random Pics van de Dag #1399
review
Philips M140 M.2. NVMe SSD
review
World of Warcraft: The War Within
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1398
©FOK.nl e.a.