Fun met Funda 278: te mooi om waar te zijn?

Vandaag brengt het Fundavermaak ons naar het dorpje Werkendam. In dit mooi aan de rand van de Biesbosch gelegen dorp, nog net aan de goede kant van de provinciale grens, vinden we dit lieftallige huisje.

Nabij de Merwede staat de woning met klassieke luiken, wit geschilderd metselwerk en om het af te maken een windveer met karakteristiek ornament. Ondanks het energielabel G (van "Gezellig") lijkt de vraagprijs van € 136.000,- al net zo vriendelijk als dat het huisje oogt.

Maar zoals zo vaak wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dat ook hier weer zo. Wanneer je binnenstapt dan blijkt er vanbinnen weinig huiselijkheid te vinden. De elektrische installatie is zeer sterk verouderd, er zijn wat lekkages en er is al iemand met een sloophamer aan de gang geweest in de badkamer en keuken. Je moet hier serieus aan de slag om het bewoonbaar te maken. En ohja, die vraagprijs... het huisje wordt bij inschrijving verkocht. Je moet een bod uitbrengen en het is dus maar de vraag of je het voor iets in de buurt van die prijs kunt kopen!

Interesse? Wacht dan niet te lang: de laatste kijkdag is vandaag en je bod moet 10 oktober binnen zijn.

(foto: Funda)
(foto: Funda)

(foto: Funda)
(foto: Funda)

(foto: Funda)
(foto: Funda)

(foto: Funda)
(foto: Funda)

(foto: Funda)
(foto: Funda)