Bazin (52) koopt voor meer dan ¤ 12.000 aan cadeautjes voor haar hondje

Alisa Thorne, uit Wales, heeft duizenden uitgegeven aan haar Chinese Crested Powder Puff (Chinese gekuifde naakthond) Fabio sinds ze hem in juli 2020 kocht, en geeft toe dat ze hem als haar eigen kind behandelt.

Ze heeft een week werk gehad met het veranderen van haar tuinhuis in een Winter Wonderland met een hondenslee voor de zes maanden oude pup.

De 52-jarige bazin spaarde kosten noch moeite om cadeaus te kopen voor de "gelukkige hond".  Waaronder een op maat gemaakte Swarovski-kristallen vlinderdas ter waarde van ruim €600 en een Cavalli-onesie van €130.

Fabio is  inmiddels gewend aan het goede leven, Alisa neemt de hond regelmatig mee uit wandelen in zijn kinderwagen door hun geboorteplaats in Rhondda Cynon Taff.

Alisa zegt over haar geliefde hond: 'Fabio is mijn kleine baby en ik hou van hem. Hij is zo schattig en ik wil hem gewoon met leuke dingen verwennen.'

Omdat het hun eerste kerst samen is, heeft Alisa wat luxe designerartikelen voor hem aangeschaft.

Tot nu toe heeft Alisa meer dan €12.000 uitgegeven aan haar pup, inclusief kleding, accessoires en toiletartikelen.

Het hondje bezit inmiddels  800 kledingstukken - met een waarde van €6.000 - en vier vlinderdassen die €600 per stuk hebben gekost. Meer hierover in de Mirror.