Bosbranden in Aussie door 'climate change'?

Als we de gelovigen van de klimaatkerk mogen geloven dan zijn de gevolgen van de ernstige bosbranden in Australië te wijten aan klimaatverandering. Beelden van gebarbecuede wombats, over 'well-done' koala's en gecremeerde baby-kangoeroes plegen ons scherm te vullen met een koor op de achtergrond dat het evangelie zingt: "climate change, climate change, climate change."

In het hieronder weergegeven filmpje dient de immer onpartijdige en wetenschappelijk en politiek zeer wel onderlegde Paul-Josheph Watson hen van repliek. Voornaamste oorzaak van het ontstaan van bosbranden blijken verveelde jongeren, pyromanen en ongelukken te zijn! De enorme schaal van de branden blijkt voornamelijk veroorzaakt te zijn doordat de klimaathippies een heel belangrijk controlemiddel hiertegen taboe hebben verklaard: voorheen werden er, in de seizoenen voorafgaand aan het 'hete' seizoen, brandgangen gecreëerd door gecontroleerde verbranding. Hierdoor blijft een bosbrand beperkt tot een redelijk kleine oppervlakte.

De 'alwetende boomknuffelaars' begrepen deze noodzaak blijkbaar niet en voerden daarom wetten in die dit tot verbod verklaarden. Een zeer geëmotioneerde Aussie doet zijn verhaal over de 'stupid wombats' verantwoordelijk voor deze schande. Verderop blijkt een man, die een boete van AUS$ 100.000 moest ophoesten, omdat hij illegaal dus wel zo'n brandgang had gemaakt, als enige dus nog wel een huis te hebben waar anderen hun huis ten prooi zagen vallen aan deze milieugekte!

Tenslotte krijgen de 'do-as-I-say not do-as-I-do'-figuren nog een veeg uit de pan: Leonardo di Caprio en deug-prins Harry met z'n bijkans nog erger deugende Meghan aan wie het woord 'vliegschaamte' voorbij lijkt te zijn gegaan of, in ieder geval, alleen maar geldt voor 'Henk-en-Ingrid' die eens wat verder wilden dan een weekje Veluwe. Die dienen blijkbaar met een voetreis naar Torremolinos genoegen te nemen. Kunnen ze onderweg ook nog even langs Santiago-de-Compostella, een eerder verzinsel van een ander evangelie!

Dan is er ook nog Arnold Schwarzenegger, de Oostenrijkse eik, die nu, blijkbaar ook ontbrand door het klimaatevangelie, helemaal 'om' is. Nu alleen nog even je vloot aan 'tanks' en andere brandstofslurpers aan het oog onttrekken Arnie, dan komt je boodschap misschien wat geloofwaardiger over!

Ook 'sint' Greta komt veelvuldig op de afbeeldingen voor; deze trekpop van 'bepaalde figuren' speelt haar rol met verve. Door de 'zieligheid' die zij blijkbaar opwekt ('Ah, ze is een autistje, hoe kun je dat nou zeggen!') heeft zij een pantser dat haar beschermt tegen al te voortvarende aanvallen op haar van realiteit losgetrokken boodschap en kan zij het voorwerk verrichten tot verdere maatregelen jegens 'het klootjesvolk' omwille van 'het milieu.'