Six-Pack

Buikspieren zijn hot. De consument wordt dagelijks duidelijk gemaakt dat buikspieren trainen een "must" is. Om slank te worden, gezond te blijven en om zo'n sexy "six-pack" te trainen. Dat laatste vooral om indruk te maken op de vrouwtjes tijdens een standvakantie in Spanje. Die, als ik de infotainment commercials mag geloven, kwijlend aan mijn zwembroek zullen hangen.
Een vrouw misstaat een "six-pack" ook niet volgens de commercials. Het getuigt van een blakende gezondheid en de mannetjes zullen, bij het aanzien van je buik, aan je lippen hangen.
Dit willen we natuurlijk allemaal! Toch?
Reden genoeg om een schier oneindige rij buikspiertrainingsapparatuur op ons los te laten. Een greep uit wat er te krijgen is:

- Ab King Pro
- Ab Lounge
- Ab-DOer
- AbFlexII
- Abswing
- AbTwister
- ABDOFit

Met deze apparaten moet je daadwerkelijk trainen om "six-pack" te krijgen. Dat is natuurlijk belachelijk want het kan ook zonder inspanning:

- Bodyvibes
- Butterfly Abs
- Elite Sauna Belt
- Abtronic Pro

Wat nu als ik mijn buik tot een "sixpack" heb getraind? Dan moet de rest van mijn lichaam natuurlijk ook getraind worden want een "six-pack" met hangende biceps of papbenen staat natuurlijk niet.
Huh? Maar dan kan ik dus net zo goed een reguliere sport doen? Juist!
(niet verder vertellen, hoor)