Hongersnood in Niger

"Tien miljoen uit het Tsunamifonds naar Niger!" zegt de SP. En waarom ook niet? Zolang wij onze pedofielen naar Azië blijven sturen is het prima in staat zijn eigen kont te redden. En in Niger gaat het loos. In Niger gaat het al tientallen jaren loos, maar het kan ons niet zoveel meer boeien. Zelfs Bono's gejank op LiveAid weet ons niet meer tot tranen te roeren.

Het nieuwsblad schreef vandaag:

quote:
Het West-Afrikaanse land Niger heeft te kampen met de ergste hongersnood in jaren, maar de regering blijft zich verzetten tegen het aanbod van verschillende landen en hulporganisaties om te beginnen met het uitdelen van voedsel.
En aangezien wij verwende Westerlingen tegenwoordig immuun zijn geworden voor dergelijke berichten, voel ik me bijna verplicht er iets tegenaan te gooien...

De grootste man in de geschiedenis van de mensheid, wie zou dat zijn? Doe eens een gok. Gegokt? Fout gegokt. De grootste man in de geschiedenis van de mensheid is Norman Borlaug, een Amerikaanse agriculturele wetenschapper die in 1970 de Nobelprijs won voor het opzetten van meerdere landbouwprojecten over de gehele wereld. Een man waarvan gezegd word dat hij meer dan een miljard levens heeft gered. Dat is nou een echte vent, en dat is waar de hippies van Greenpeace de hoek om komen. Genetische Manipulatie kan hét antwoord op hongersnoden in Afrika zijn, en hufters als die van Greenpeace gooien roet in het eten. Bedankt hé? Het is verdomde makkelijk om over genetische manipulatie te zeiken met een volle maag, en verdomd lastig een land op te bouwen op een lege.

Greenpeace, you are teh suck.

Met dank aan veekeend voor de submit