D-Men Entertainment

Iedereen kent Lange Frans en Baas B wel. De jongens van de hit Zinloos en Moppie. Zij behoren tot de rapformatie D-Men. Vroeger bestond D-Men uit heel veel jongetjes. Je had Lange, Baas, Brutus (van 'Mijn Feestje'), maar ook Negativ (de neger uit 'Mijn Feestje'), Yes-R (van 'Stel je voor'), Soesi B, C-Ronic en Dj MBA. Toen al deze mensjes nog vredelievend met elkaar samen konden werken, hebben ze maar liefst 3 albums uitgebracht onder de naam StraatRemixes. (Toen ook nog vredelievend met The Opposites) Tijdens het maken van Straatremixes dl 4, ging het mis. Yes-R wilde liever solo gaan en Negativ liep boos weg na een vechtpartij in de studio. Na 2 dissen van Negativ tegenover D-Men, is hij overgestapt naar Loyalty Records (site is dood). Negativ is bepaald niet een lievertje. Zo heeft hij ook beef met THC. (1, 2, 3)
Na deze tracks te hebben gemaakt, probeer hij een concurrent te worden van de Straatremixes. Samen met DJ MBA (die inmiddels ook uit D-Men is) maakt hij Straathits. (promo). Hier doet Kimo ook aan mee. Ook Kimo is niet lief geweest. Hij heeft namelijk ook beef met D-Men omdat hij vriendjes is met Negativ. Daarom maakte Kimo deze track. Toen Baasje en Kimo elkaar tegenkwamen liep het uit de hand. Baasje heeft een paar klappen gekregen zo te zien. Of zag hij er al zo uit? Inmiddels is Baas al vrij.

Met dank aan: D-Evil, nlhiphop, AT5, ML75, FP en überneger JeePee. Voor meer weetjes of nummers kunnen jullie me mailen, of een bericht achterlaten in de reacties.